Kontakt Hypnose Syd

KONTAKT HYPNOSE SYD

Ønsker du en uforpligtende snak om dine muligheder? Du er altid velkommen til at kontakte os hos Hypnose Syd. Vi er her for at hjælpe dig i din forandring.
Derfor vil vi også gøre vores bedste for, at give dig et overblik over, hvad du skal forvente af antal sessioner. Det er altid vigtigt, at du, som klient, er tryg ved den behandler du vælger.
Derfor er det en god ide at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål, du måtte have anvende hypnose og hypnoterapi og selvfølgelig - om selve behandlingen. 

 

Tonny fra Hypnose-syd

Tonny Læbel

Jeg er 52 år og har altid interesseret mig for personlig udvikling.

Jeg er medindehaver af hypnoseskolen Hypnosehuset Danmark hvor vi uddanner 5-PATH® hypnoterapeuter. 

Igennem de sidste 24 år har jeg arbejdet professionelt med mennesker og menneskelig udvikling på forskelligt plan.

I mit arbejde med børn og unge og senere med voksne, har jeg først arbejdet med traditionel pædagogik og psykologi og haft mange gode oplevelser, hvor jeg igennem en langvarende proces har været med til at skabe en forandring, for de mennesker jeg har arbejdet med.

Aldrig har mit arbejde dog rykket så meget som efter jeg lærte at bruge hypnose. Aldrig har jeg set så megen forandring på så kort tid blandt de klienter, der har valgt at bruge 5-PATH® hypnoterapi.

Det er et fantastisk redskab til at skabe positiv, umiddelbar og varig forandring. For de fleste sker der en mærkbar forandring, allerede efter første session.

Katja

Jeg er 45 år med uddannelse og arbejdserfaring indenfor områderne ernæring og sundhed samt rekruttering, herunder coaching og rådgivning, så jeg har mødt livets mangfoldighed fra mange forskellige vinkler.

Udenfor i det ”virkelige liv” skal vi opføre os på alle mulige bestemte måder og mange føler ofte et forventningspres… det kan du trygt lægge væk, når vi har sessioner sammen. Det er vigtigt for mig, at vi sammen opbygger det felt, hvor du som klient kan være helt dig selv og har tillid til mig som terapeut.

Jeg vil med stor glæde og omhyggelighed hjælpe dig til at få varige ændringer i dit liv. Allerede efter første session vil du opleve en positiv forandring og sammen arbejder vi os videre frem til en indsigt, der opløser din problematik – hvor sindet er befriet for indgroede følelser og vaner. Dermed bidrager behandlingerne til større ro, glæde og håb i dit liv.

 

 

 

Nicole Hertz

 

Læs evt hvad andre klienter har fået ud af deres behandling hos os her

Hypnose syd støtter op om følgende projekter.

csr-maerket logo
CO2-neutral med Vitapus

 

KONTAKTINFO
Telefon: +45 30 48 40 32

Åbningstider

Mandag – Fredag / 8:30 – 17.00
Lørdag – Søndag / LUKKET

Virksomheden

Hypnose Syd, Brunbjergvej 300
6200 Aabenraa – CVR 32 96 85 03

Kontaktinfo

Telefon: +45 30 48 40 32
Email: kontakt@hypnose-syd.dk