Børn og unge og deres problemer

 

Vi arbejder gerne med børn og unge og vi har stor succes med det. Børn er meget hurtige at arbejde med, da de i forvejen er i hypnose meget af deres vågne tid, op til 90% af tiden. Når de leger, kender du måske at de kan være svære at få kontakt med. Det skyldes at de er fokuseret og koncentreret om det de er igang med, altså i hypnose. Bl.a. derfor oplever vi også ofte, at der kræves færre behandlinger af børn, for at skabe varig forandring. Unge mennesker er også ret hurtige at arbejde med, da de jo ikke har slæbt rundt på deres problemer, lige så længe som voksne og ældre.

Ofte løser det også andre problemer i familien, når det behandlede barn begynder at ændre adfærd. F.eks. når et barn har fået meget opmærksomhed, er der måske andre børn i familien der ikke får nok opmærksomhed, som igen giver problemer. Denne problematik ændres som sagt også ofte når vi hjælper barn og forældre med at forandre gamle mønstre.

Ofte hjælper vi børn med f.eks. sengevædning, angst, moppe problemer, mave problemer, fobier, OCD, vrede, følger af at have diagnoser som f.eks. ADHD, Turette, (ofte giver det lavt selvværd at opleve sig selv som “anderledes”) autistiske træk, osv.

Normalt har vi størst succes med børn fra 7 års alderen, men vi går meget snart igang med et forsøg, med en 4 årig pige som vi mener at kunne hjælpe med hendes fobi. Følg med her på siden hvordan det forløber.

Hvis dit barns problematik ikke er listet her på siden, så ring gerne for en snak hvor vi kan sige om vi mener, at kunne hjælpe i dit barns tilfælde.

Vores succes afhænger af, at du har succes. Derfor bestræber vi os på at lave et seriøst stykke arbejde, som forandre hurtigt og effektivt… 

Hypnose og hypnoterapi - effektivt til behandling af bl.a.: