"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

Hypnose Sønderborg

Hypnose nær Sønderborg – mange klienter kører ofte til Hypnose-Syd i Aabenraa da de er blevet os anbefalet af tidligere klienter. Det er jo dejligt!

Kontakt os og få en snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig.

Når du henvender dig til Hypnose Syd, er det ofte pr. telefon eller over mail. Er det over mail, vil vi oftest på et tidspunkt, hvis du ønsker at arbejde med din problematik hos os, bede dig kontakte os over telefon. Det gør vi, fordi der ofte kommer mange spørgsmål frem undervejs, og det ene spørgsmål leder tit til det næste. Det er også en del information som vi gerne vil give dig med, så du er bedst muligt forberedt til din første session med hypnoterapi. Og så er det ofte noget lettere at finde de rigtige tider i vores kalender, når man kan tale sammen med hinanden.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Når du så har fået den nødvendige information, så booker vi, i de fleste tilfælde 4 tider til dig, med ca. en uges mellemrum, således at vi er sikre på, at der er tider i kalenderen til at du kan få det bedste behandlings forløb og den hurtigst mulige forandring.
Det er dog langt fra sikkert, at 4 behandlinger er nødvendigt for dig. Det afhænger af din problematik. Et rygestop kræver som oftest kun en enkelt behandling. Fobier kræver typisk 1-2 behandlinger. Angst, depression og stress kræver typisk 4 behandlinger. 

Hvis du er lidt fleksibel mht. tidspunkter, er der oftest lettere at finde et forløb til dig, lidt hurtigere end hvid du f.eks kun kan ”onsdage efter kl 15.00.”

Hvordan foregår en hypnose session?

Dagen inden din aftale hos Hypnose Syd, sender vi dig en påmindelse via SMS, så du i god tid bliver mindet om din aftale. Og når så dagen kommer, hvor du har din første aftale, bliver du modtaget af en godt forberedt hypnoterapeut, som starter med at fortælle dig lidt om hvad hypnose tilstanden er og hvorfor det virker så hurtig og effektivt. Dette er for at fjerne nogle af de misforståelser son nogle mennesker har omkring Hypnose og Hypnoterapi, da disse kan være forhindringer i at du får din forandring. Hvis du f.eks tror at din hypnoterapeut har magiske kræfter som kan få dig til at gøre noget imod din vilje, så kan dette skabe angst og derved forhindre dig i at komme i hypnose.

Herefter vil din hypnotrerapeut spørge ind til den problematik som du ønsker at forandre, hvordan den forringer dit liv, hvornår den er der og hvornår ikke osv. Alt dette for at din terapeut har noget at arbejde med, i de efterfølgende sessioner.

På et tidspunkt, når din hypnoterapeut vurderer at have fået de informationer som er nødvendige, så starter selve hypnose behandlingen. Den tager ikke ret lang tid, men er særdeles effektiv. Du vil blive guidet i hypnose og du vil typisk føle det, lige som når du ligger hjemme på sofaen, afslappet og lige før du falder i søvn. Din tidsfornemmelse vil typisk være sat ud af kraft og du vil sandsynligvis opleve dig selv som særdeles tung, ude af stand til at løfte en arm, eller let som en fjer og ikke i stand til at mærke, hvor du selv slutter og hvor briksen starter.

Når sessionen er slut

Efter endt hypnose session vil du gå derfra med en god følelse, blevet mindet om, hvem du i virkeligheden er, når du er uden dit problem og se frem til næste session, som bliver endnu mere effektiv. Du vil have modtaget nogle mentale redskaber, som du skal bruge i de udfordrende situationer, som du kan komme ud for, i dit normale liv, således at du får nogle oplevelser af, at kunne klare mange flere ting, allerede ved din anden session.

Det er menneskets natur at blive bedre til noget, for hver gang man øver sig. Så hver gang du er i hypnose, går du typisk dybere og dybere ned i tilstanden.

Vi ser frem til at skabe positiv forandring sammen med dig.

Ønsker du hypnose nær Sønderborg – så kontakt Hypnose Syd i dag.

 

 

 

 

 

 

 

Sitemap: du er her · Hypnose Sønderborg

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside