Tonny

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

session2

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Hypnose Syds behandlere

"Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål om hypnose og behandling, du har brug for"

Tonny Læbel

Hypnose Sønderborg

Hypnose nær Sønderborg – mange klienter kører ofte til Hypnose-Syd i Aabenraa, da de er blevet os anbefalet af tidligere klienter. Det er jo dejligt!

Kontakt os og få en snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig

Når du henvender dig til Hypnose Syd er det ofte pr. telefon eller via mail. Kontakter du os via mail, vil vi oftest bede dig kontakte os over telefon. Det gør vi, fordi der ofte kommer mange spørgsmål frem undervejs, og det ene spørgsmål leder tit til det næste. Der er også en del information, som vi gerne vil give dig med, så du er bedst muligt forberedt til din første session med hypnoterapi. Og så er det ofte noget lettere at booke sessionerne, når vi taler sammen med hinanden.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Når du har fået den nødvendige information, så booker vi, i de fleste tilfælde 4 sessioner til dig, med ca. en uges mellemrum, således at vi er sikre på, at der er tider i kalenderen til at du kan få det bedste behandlingsforløb og den hurtigst mulige forandring.
Det er dog langt fra sikkert, at 4 behandlinger er nødvendigt for dig. Det afhænger af din problematik. Et rygestop kræver som oftest kun en enkelt behandling. Fobier kræver typisk 1-2 behandlinger. Angst, depression og stress kræver typisk 4-5 behandlinger.  

Hvis du er lidt fleksibel mht. tidspunkter, er det oftest lettere at finde et forløb til dig lidt hurtigere end hvis du f.eks kun kan ”onsdage efter kl 15.00.”

Hvordan foregår en hypnose session?

Forberedende samtale

Dagen inden din aftale hos Hypnose Syd, sender vi dig en påmindelse via SMS, så du i god tid bliver mindet om din aftale. Og når så dagen kommer, hvor du har din første aftale, bliver du modtaget af en godt forberedt hypnoterapeut.  Han eller hun starter med at fortælle dig om, hvad hypnose tilstanden er og hvorfor hypnosen virker så hurtigt og effektivt. Dette for at fjerne nogle af de misforståelser, som nogle mennesker har omkring Hypnose og Hypnoterapi, da disse kan være forhindringer i, at du får din ønskede forandring. Hvis du f.eks tror, at din hypnoterapeut har magiske kræfter, som kan få dig til at gøre noget imod din vilje, så kan dette skabe angst og derved forhindre dig i at komme i hypnose.

Interview om problematikken du har

Herefter vil din hypnotrerapeut spørge ind til den problematik, som du ønsker at forandre, hvordan den forringer dit liv, hvornår den er der og hvornår ikke osv. Alt dette for at din terapeut har noget at arbejde med i de efterfølgende sessioner.

Selve hypnosen

Når din hypnoterapeut vurderer at have fået de informationer, som er nødvendige for behandlingsforløbet, så starter selve hypnose behandlingen. Den tager ikke ret lang tid, men er særdeles effektiv. Du vil blive guidet i hypnose og du vil typisk føle det, lige som når du ligger hjemme på sofaen, afslappet og lige før du falder i søvn. Din tidsfornemmelse vil typisk være sat ud af kraft og du vil sandsynligvis opleve det vi kalder for hypnotiske fænomener. Det kan for eksempel være at du oplever dig selv som særdeles tung, ude af stand til at løfte en arm, eller let som en fjer og ikke i stand til at mærke, hvor du selv slutter og hvor briksen starter.
Hos Hypnose Syd arbejder vi med et meget struktureret og effektivt system inden for hypnose, som hedder 5-PATH. Det er kort sagt 5 faser som man gennemgår, som helt fra første session forløser gamle følelser, vaner og mønstre, så du kan leve frit i overensstemmelse med hvem du i virkeligheden er.

Når sessionen er slut

Efter endt hypnosesession vil du gå derfra med en god følelse, være blevet mindet om, hvem du i virkeligheden er, når du er uden dit problem og se frem til næste session, som bliver endnu mere effektiv. Du vil have modtaget nogle mentale redskaber, som du kan bruge i de udfordrende situationer, som du kan komme ud for, således at du får en oplevelse af at kunne klare mange flere ting, allerede ved din anden session.

Hver gang bliver du bedre

Det er menneskets natur at blive bedre til noget, for hver gang man øver sig. Så hver gang du er i hypnose, går du typisk dybere og dybere ned i tilstanden.

Vi ser frem til at skabe positiv forandring sammen med dig.

Ønsker du hypnose nær Sønderborg – så kontakt Hypnose Syd i dag.