"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

Hypnose nær Tønder

Søger du hypnose nær Tønder? Så kom til Hypnose-Syd i Aabenraa.

Kør turen – det vil helt sikkert være det værd for dig at vælge en erfaren hypnoterapeut, som ved, hvad vi har med at gøre!

Vi besvarer gerne dine spørgsmål

Vi forsøger på at besvare så mange spørgsmål, som muligt her på vores hjemmeside. På den måde ved du meget mere om hypnose og hypnoterapi allerede ved din første henvendelse til Hypnose Syd. Når du så ringer eller skriver en mail til os om et evt. hypnose forløb, så vil vi spørge ind til den problematik, som du ønsker vores hjælp til at ændre. Det er vigtigt for os at vide, hvad det drejer sig om og hvordan det forringer dit liv. Vi vil også forberede dig, så godt som muligt, til at få størst mulig succes med dine behandlinger. Når du har succes med dine behandlinger hos os, så har vi succes.

Vi aftaler et behandlingsforløb

Vi vil herefter typisk aftale et behandlingsforløb på oftest 4 behandlinger, som passer ind i din kalender, med ca. en uge mellem hver behandling. Det er vigtigt, at der ikke går for lang tid mellem sessionerne, specielt mellem første og anden behandling. Vi har som regel lidt ventetid på at komme til behandling. Derfor booker vi, alle de tider, som vi forventer der skal til, i vores kalender med det samme. På den måde oplever du, at der er sammenhæng i sessionerne, hvilket sikrer dig det bedst mulige forløb. Hvis det viser sig, at problemet er løst før, annullerer vi i samråd med dig de efterfølgende sessioner.

Måske får vi også aftalt nogle ting du kan gøre, for at hjælpe dig selv bedst muligt, frem til vi ses til din 1. behandling.

Selve sessionen

Når så endelig din session starter, så vil din terapeut starte med at fortælle dig  om, hvad hypnose er og hvorfor det virker så effektivt. Din terapeut vil også forberede dig, så godt som muligt på, hvordan du bedst kan arbejde sammen med terapeuten, for at skabe bedst mulig forandring, så hurtigt som muligt. I vil også gå dybere ind i problematikken, så I får vendt alle sider af sagen, samt finde frem til, hvordan dit liv vil være anderledes, når du får din forandring.

Herefter vil selve hypnose session starte, hvor du guides til det stadie af hypnose, som er nødvendigt for at skabe varig forandring. Din terapeut vil give dig nogle mentale redskaber med, som støtter dig i din forandringsproces og som du selv kan aktivere, når der er behov for det.

Hypnose føles rart

Du vil formentlig opleve at det er yderst behagelig at være i tilstanden, også selv om den del af sessionen ikke tager ret lang tid. Ved 1. behandling, vil du opleve, at din tidsfornemmelse er forsvundet.

Du vil herefter blive taget ud af hypnosen igen og du vil allerede efter første behandling mærke en væsentlig forandring i forhold til den problematik, du kom med. Og næste session bliver endda ti gange mere effektiv.

Hypnose nær Tønder – så Hypnose Syd!

Kontakt os og få en fortrolig snak.