Selvhypnose kursus

Hypnose Syd afholder også kurser i 7th Path Selvhypnose ® 

Der planlægges kurser i foråret 2020. Ring gerne til os på tlf. 30 48 40 32 for en uforpligtende snak omkring næste kursus, indhold, pris og evt. andre spørgsmål. Du er også velkommen til at skrive til os vedrørende kurser i 7th Path Selvhypnose under Kontakt

Hvad er 7th Path selvhypnose?

7th Path er en speciel form for selvhypnose, som gør dig i stand til at arbejde med problematikker i dit eget liv, som førhen kun kunne bearbejdes gennem terapi.

Med 7th Path Selvhypnose behøver du ikke fortælle andre om dit problem eller om din fortid. Arbejdet bliver udført helt privat inden i dig selv og i dine tanker.

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil tale med nogen om, hvilke problemer du arbejder med, er alle vores 7th Path Instruktører også internationalt certificerede hypnoterapeuter ved National Guild of Hypnotists NGH, og de kan hjælpe dig til at arbejde mod hurtigere forandring, hvis du ønsker det.

Du kan også lære alt om hypnose og hypnoterapi på vores hypnoseskole Hypnosehuset Danmark

Om kurset i 7th Path Selvhypnose:

7th Path Selvhypnose kurset foregår normalt over to efterfølgende dage, oftest lørdag og søndag.

  • Du lærer først teori omkring hypnose, hvad det er for en tilstand, hvordan det virker, samt hvorfor hypnose virker så hurtigt og effektivt.
  • Du lærer at guide dig selv i hypnose hurtigt og effektivt.
  • Du lærer at bruge de basale forandringsteknikker.
Udviklet af professionelle
7th Path Selvhypnose er resultatet af tusindvis af timers arbejde med hypnoterapi udført på Banyan Hypnosis Center, LA Californien.
Calvin Banyan blev i sit arbejde klar over, at der var mange sammenfald i de indsigter, som hans klienter fik under hypnosen. Disse indsigter er baggrunden for det system, som han udviklede og kaldte 7th Path Selvhypnose.
På Banyan Hypnosis Center, LA, Californien uddannes der certificerede %-PATH hypnoterapeuter fra hele verden under National Guild of Hypnotists, NGH.
I Danmark uddanner Hypnose Syd 5-PATH certificerede hypnoterapeuter. Læs mere på www.hypnosehusetdanmark.dk

Kontakt os på +45 3048 4032

Tonny Læbel · Har modtaget den internationale pris som “Årets 5-PATH® instruktør i 2016 og 2018.

En af de studerende på uddannelsen som Hypnoterapeut
Studerende på hypnose uddannelsen