"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

Børn og Familie

Børn og Familie 

Vi har mangeårig erfaring indenfor børne- og ungeområdet, herunder rådgivning til forældrene. Med de hypnoterapeutiske redskaber kan vi skabe varige forandringer hos det enkelte individ, ligeledes i familierne med ibrugtagning af nye strategier for alle familiemedlemmer til fremme for at skabe en ny, positiv og funktionel hverdag. Altafgørende faktor i denne forandringsproces er alle familie parters vilje til samarbejde.

Vi har erfaring med at tilbyde 1. session ude i hjemmet, hvor hele familien får introduktion til hypnosen og dens effektfulde virkning. Ligeledes introduceres brugbare redskaber til alle i familien for bedre at kunne navigere i hverdagen. Under denne session er der god mulighed for at alle parter kan få stillet relevante spørgsmål, hvilket er tryghedsskabende før den afsluttende fælles gruppesession med hypnose for hele familien.

Det er meget givende at være part af den dynamik, der opstår i familien – ofte er det meget længe siden at hele familien har været så tætte. Det skaber en sårbarhed, men også en åbenhed. Alle parter i familien ”opdager”, at de hver især har gjort sit bedste ud fra givne livsvilkår. De får øje for hinandens værdier. De styrkes og forenes og kan lade dette være styrende faktor i deres familieliv fremadrettet.

Ring gerne til os for en snak – vi vil gøre vores bedste for at vejlede jer så godt som muligt. 

Hypnose Syd – Hypnose med børn og familier er ét af vore specialer!

Kontakt os på +45 3048 4032

Tonny Læbel · Har modtaget den internationale pris som “Årets 5-PATH® instruktør i 2016 og 2018.