"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

hypnose mod Præstationsangst og eksamensangst

Nogle af de problematikker vi, som hypnoterapeuter, oplever at have størst succes med ar arbejde med, at angstproblematikker, herunder præstationsangst og eksamensangst. 

Det skyldes bl.a. at vi arbejder med angsten der hvor den er opstået og “ligger”, nemlig i underbevidstheden. Du kender sikkert det, at du godt kan fortælle dig selv igen og igen, at der ikke er nogen grund til at føle angst for feks at præsentere dig selv eller for at gå til eksamen. Men hjertet begynder bare alligevel og hamre derudaf ligeså snart din tur nærmer sig. 

Dette skyldes bl.a. at disse følelsesmæssige kodninger, der får dit hjerte til at slå og dine hænder til at blive svedige, ligger i underbevidstheden. Og der ligger de godt og gemmer sig. De er kommet ind i dit liv på et tidspunkt, hvor de gerne ville gøre dig opmærksom på noget eller måske pga en uhensigtsmæssig oplevelse, hvor det så er blevet “lagret” i dit system, der efterfølgende reagerer med angst. Du har været i alarmberedskab. Og det husker din krop.

Behandling af præstationsangst og eksamensangst

Når vi arbejder med hypnose mod præstationsangst og eksamensangst, så arbejder vi med at fjerne disse uhensigtsmæssige følelsesmæssige kodninger, der ligger i dit system. Således vil du igen kunne præstere imens din krop forbliver rolig. Samtidig vil du sikkert opleve en øget generel ro og en forbedring af dit selvværd og selvtillid :) Det gør ikke noget vel?

 

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside