Hypnose Uddannelse som Master hypnotisør og Hypnoterapeut

Hypnose Syd laver Danmarks stærkeste hypnose uddannelse i samarbejde med epIQ Learning. En uddannelse til hypnotisør og hypnoterapeut, hvor faglighed, innovativitet og fællesskab er i højsæde.

Hos Hypnose Syd, arbejder vi altid ud fra den retning inden for hypnose, som hedder 5-PATH® hypnoterapi, af den simple grund, at det suverænt er det bedste, hurtigste og mest præcise system at arbejde med. Succesraten på forandringen, som klienterne opnår, er langt større end ved andre systemer inden for hypnose uddannelse. Derfor uddanner vi også kun succesfulde Hypnoterapeuter inden for dette system, fordi alt andet ikke ville give mening. Vi ønsker at uddanne de bedste hypnotisører og hypnoterapeuter, som findes, så de kan hjælpe så mange mennesker til positiv forandring, som muligt.

Hypnose Syds hypnoseskole hedder epIQ Learning. Det er et samarbejde mellem to erfarne hypnoterapeuter, hvoraf Tonny Læbel modtog den internationale Pris, som Årets 5-PATH® instruktører, både i 2016 og 2018. (Læs mere her)

På vores hypnose uddannelse underviser i et meget struktureret system, som gør det særdeles effektivt at forandre en hvilken som helst fysisk/psykisk, følelsesmæssig eller mental udfordring mennesker måtte have. Selv noget så fysisk som smerter, er systemet designet til at kunne tage sig af efter kun få sessioner.
Du kan se mere om forskning i hypnose mm. på Hypnose Syd presse

Her kan du se, hvornår næste uddannelse forløber i Vejle:

Uddannelsen til certificeret Master hypnotisør og hypnoterapeut samt SKILL Trivsels Facilitator

Hold Efterår 2022 – Vejle

Modul I
9.-11. september 2022

Modul II
8.-9. oktober 2022

Modul III
4.-6. November 2022

Modul IV
2. – 4. december 2022

Modul V

7.-8. januar 2023

 Modul VI

4.- 5. februar 2023

Certificering 

3. marts fra kl. 18.00 til 22.00

Om vores Hypnose Uddannelse som Master Hypnoterapeut og Trivsels Facilitator

At tage hypnose uddannelsen, som hypnoterapeut hos epIQ Learning, kan sammenlignes lidt med det at få børn. Der er ikke en eneste ting i livet, der nogensinde bliver det samme igen. Sådan er det både efter at have fået børn, men det er det så absolut også efter du har uddannet dig, som Hypnoterapeut hos os.

Stor grad af selvudvikling

Selvudvikling er en stor del af vores hypnose uddannelse til hypnotisør og hypnoterapeut.

Det er det, fordi du får en helt unik indsigt i, hvordan sindet i virkeligheden virker, hvorfor negative vaner, mønstre og problemer opstår og hvorfor sygdom skabes i vores kroppe.

Det er tillige en meget enkel måde at forstå sig selv og andre mennesker på, så derfor vil du let implementere denne tankegang i dit liv og i dit fremtidige arbejde med dine klienter.

Vi har igennem livet lært at komplicere os selv, vores omgivelser og vores liv mere og mere i en sådan grad, at vores liv enten går i stå eller kommer til at gøre modbydelig ondt – mentalt, fysisk eller følelsesmæssigt. Derfor har vi brug for terapi. Vi har brug for at blive ud-viklede igen. Viklet ud af vores eget spin. Vi har behov for nogen som ser, hører, forstår og føler os.

Nogle mennesker kommer så langt i denne proces gennem livet, at en oplagt mulighed for selv at komme videre er, at begynde at hjælpe andre med også at blive filtret ud – for vi hænger sammen med andre mennesker, i de samme eller lignende problematikker og mønstre.

Derfor har vi på uddannelsen som hypnoterapeut hos epIQ Learning meget fokus på, at du selv er i proces, både under, men også efter hypnose uddannelsen, så du er i stand til at arbejde med dine egne problematikker på en sådan måde, at også du kan blive mere hel – for hver dag der går.

Vores rolle som undervisere

Er at skabe de rette rammer til at dette kan finde sted ved, på en kærlig og omsorgsfyldt måde, at hjælpe dig til indsigt og forløsning, ved at støtte og se dig og måske sommetider give dig et skub, så du kan tage det næste skridt. Det er en rolle, som vi tager meget alvorligt hos epIQ Learning og det er den rolle, som vi oftest får størst anerkendelse af.

Så lærer du også hele opbygningen af sessions-strukturen, samt hvordan du anvender disse redskaber til at hjælpe andre mennesker til at skabe positiv forandring i deres liv. Du kommer til at arbejde med dem i forskellige øvelser undervejs i undervisningen, men også sammen med dine medstuderende i studiegrupperne imellem modulerne og endelig så har du prøveklienter under uddannelsen, således at du får afprøvet tingene undervejs, på rigtige mennesker, med rigtige problematikker.

Det gør, at når du er færdiguddannet hos os, så har du allerede erfaring med, fået supervision på, samt er blevet eksamineret i at arbejde med alle de 5 faser, som udgør den systematiske hypnoterapi som vi uddanner i.  

Selvhypnose – en del af uddannelsen

Selvhypnose er egen terapi delen af vores uddannelse, som Hypnoteraopeut. Her lærer du at rense ud i dit eget sind på en simpel og super effektiv måde. Det er det eneste selvhypnosesystem i verden, som også har en af-programmerende effekt, som gør at du slipper af med gamle mønstre og vaner, undervejs i hypnose uddannelsen, i takt med at du arbejder dig igennem selvhypnose.

Du lærer endvidere at undervise andre i selvsamme  selvhypnose system, således at du selv kan afholde selvhypnose kurser og der videregive teknikken. Når du forstår hver eneste følelse inden i dig, når du mærker og kender den og når du rummer den, og tør at gå med den, så kan du rumme alle andre mennesker og være frie sammen med dem. Når dette sker, så opstår healingen helt af sig selv. Da er du en fantastisk terapeut.

Du kan læse meget mere og tilmelde dig vores næste hypnoseuddannelse ved at følge dette link til epIQ Learning Hypnoterapeut og SKILL Trivsels Facilitator


Kontakt os på +45 3048 4032

Tonny Læbel · Har modtaget den internationale pris som “Årets 5-PATH® instruktør i 2016 og 2018.

En af de studerende på uddannelsen som Hypnoterapeut
Studerende på hypnose uddannelsen