Slider

Hypnose Uddannelse som 5-PATH® hypnotisør og Hypnoterapeut

 

Hypnose Syd laver Danmarks stærkeste hypnose uddannelse i samarbejde med Hypnosehuset Danmark. En uddannelse til hypnotisør og hypnoterapeut hvor faglighed, innovativitet og fællesskab er i højsædet.

Hos Hypnose Syd, arbejder vi altid ud fra den retning inden for hypnose, som heder 5-PATH® hypnoterapi, af den simple grund, at det suverænt er det bedste, hurtigste og mest præcise system at arbejde med. Succesraten på forandringen som klienterne opår, er langt større end ved andre systemer inden for hypnoterapien.

Derfor uddanner vi også kun succesfulde Hypnoterapeuter, inden for dette system, fordi alt andet ikke ville give mening. Vi ønsker at uddanne de bedste hypnoterapeuter der findes, så de kan hjælpe så mange mennesker til positiv forandring, som muligt.

Hypnose Syds hypnoseskole hedder Hypnosehuset Danmark og det er et samarbejde imellem to erfarne hypnoterapeuter, som ovenikøbet modtog den internationale pris, som Årets 5-PATH® instruktører, i 2016 (Læs mere her).

5-PATH® er et meget struktureret system, som gør det særdeles effektivt til at forandre en hvilken som helse fysisk/psykisk, følelsesmæssig eller mental udfordring mennesker måtte have. Selv noget så fysisk som smerter, er 5-PATH® designet til at kunne tage sig af, efter kun få sessioner.

Hypnose uddannelse

Her kan du se, hvornår næste uddannelse forløber i henholdsvis København og Vejle:

Uddannelsen til 5-PATH® NGH certificeret Master hypnotisør og hypnoterapeut samt 7th Path selvhypnoseinstruktør® (1/2 år)

Hold Forår 2019 – København

Modul I
28. januar – 1. februar 2019
Modul II
11. – 15. marts 2019
Modul III
21. og 22. april 2019

 

Tilmeld dig nemt uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut ved at kontakte os eller ved at klikke her


Uddannelsen til NGH certificeret hypnotisør og hypnoterapeut samt 7th Path selvhypnoseinstruktør®

Hold Efterår 2019 – Vejle, Jylland 

Modul I
Modul I – 16. – 18. august 2019
Modul II
7. – 8. september 2019
Modul III
27. – 29. september 2019

Modul IV
26. – 27. oktober 2019

Modul V
30. nov. – 1. dec 2019

Tilmeld dig nemt uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut ved at kontakte os eller ved at klikke her


 

Om vores Hypnose Uddannelse som 5-PATH® Hypnoterapeut

At tage hypnose uddannelsen som 5-Path hypnoterapeut hos Hypnosehuset Danmark, kan sammenlignes lidt med det at få børn. Der er ikke en eneste ting i livet, der nogensinde bliver det samme igen. Sådan er det både efter at have fået børn, men det er det så absolut også efter du har uddannet dig som 5-PATH® Hypnoterapeut, hos os.

Stor grad af selvudvikling

Selvudvikling er en stor del af vores hypnose uddannelse.

Det er det, fordi du får en helt unik indsigt i, hvordan sindet i virkeligheden virker, hvorfor negative vaner, mønstre og problemer opstår og hvorfor sygdom skabes i vores kroppe.

Det er tillige en meget enkel måde at forstå sig selv og andre mennesker på, så derfor vil du let implementere denne tankegang i dit liv og i dit fremtidige arbejde med dine klienter.

Vi har igennem livet lært at komplicere os selv, vores omgivelser og vores liv mere og mere, i en sådan grad at vores liv enten går i stå eller kommer til at gøre modbydelig ondt, mentalt, fysisk eller følelsesmæssigt. Derfor har vi brug for terapi. Vi har brug for at blive ud-komplicerede igen. Viklet ud af vores eget spin. Vi har behov for nogen som ser, hører, forstår og føler os.

Nogle mennesker kommer så langt i denne proces, igennem livet, at en oplagt mulighed, for selv at komme videre er, at begynde at hjælpe andre med også at blive filtret ud, for vi hænger sammen, med andre mennesker, i de samme eller lignende problematikker og mønstre.

Derfor har vi på uddannelsen som hypnoterapeut hos HHD, meget fokus på, at du selv er i proces, både under, men også efter hypnose uddannelsen, så du er i stand til at arbejde med dine egne problematikker, på en sådan måde at også du kan blive mere hel, for hver dag der går.

Vores rolle som undervisere

Er at skabe de rette rammer til at dette kan finde sted ved, på en kærlig og omsorgsfyldt måde, at hjælpe dig til indsigt og forløsning, ved at støtte og se dig og måske sommetider gi dig et skub, så du kan tage det næste skridt. Det er en rolle som vi tager meget alvorligt hos Hypnosehuset Danmark og det er den rolle, som vi oftest får størst anerkendelse af.

Så lærer du også hele opbygningen af 5-PATH® Strukturen, samt hvordan du anvender disse redskaber, til at hjælpe andre mennesker til at skabe positiv forandring i deres liv. Du kommer til at arbejde med dem i forskellige øvelser undervejs i undervisningen, men også sammen med dine med studerende, i studiegrupperne imellem modulerne og endelig så har du prøveklienter under uddannelsen, således at du får afprøvet tingene undervejs, på rigtige mennesker, med rigtige problematikker.

Det gør, at når du er færdig uddannet hos os, så har du allerede erfaring med, fået supervision på, samt er blevet eksamineret i, at arbejde med alle de 5 faser, som udgør 5-PATH® hypnoterapi så effektivt og forandringsskabende, som det er.

7th Path Selvhypnose® – en del af uddannelsen.

Så er der endvidere en del af vores hypnose uddannelse, som hedder 7th Path selvhypnose. Det er egen terapi delen af vores uddannelse som 5-PATH® Hypnoteraopeut. Her lærer du at rense ud i dit eget sind, på en simpel og super effektiv måde. Det er det eneste selvhypnose system i verden, som også har en af-programmerende effekt, som gør, at du slipper af med gamle mønstre og vaner, undervejs i hypnose uddannelsen, som du arbejder dig igennem 7th Path selvhypnose.

Du lærer endvidere at undervise andre i selv samme 7th Path selvhypnose® system, således at du selv kan afholde 7th Path selvhypnose® kurser og der videregive teknikken. Når du forstår hver eneste følelse inde i dig, når du mærker og kender den og når du rummer den, og tør at gå med den, så kan du rumme alle andre mennesker og være frie sammen med dem. Når dette sker, så opstår healingen helt af sig selv. Da er du en fantastisk terapeut.

Du kan læse mere om vores separate kurser i 7th Path Selvhypnose ved at klikke her.

Du kan læse meget mere og tilmelde dig vores næste hypnose uddannelse , ved at følge dette link til Hypnosehusetdanmark – Danmarks innovative og mest grundige hypnoseskole.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende snak om dine muligheder? Du er altid velkommen til at kontakte os.

30 48 40 32
Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside