Foredrag om hypnose og hypnoterapi

Vi har sammensat et foredrag om hypnose og hypnoterapi, som dels er informativt om hypnose – hvordan det virker, hvorfor det virker så hurtigt og effektivt, og dels hvordan man kan bruge det til at skabe positiv og varig forandring.

Vi vil demonstrere hypnose – på en måde, hvor vi kombinerer seriøsitet og spændende viden med underholdning. Vi bestræber os altid på at have en tidligere klient med til at fortælle sin historie om sin forandring med hypnoterapi.

Vi vil lave en fælles gruppesession med hypnose, som interesserede deltagere vil have mulighed for at deltage i. Allerede her vil deltagerne være i proces til fremme for troen på egne kræfter, samtidig medgives de simple værktøjer for at stå stærkere i sig selv.

 Foredrag om hypnose/Informationsmøde

Informationsmødet er typisk til en gruppe på max 12 personer. Her er der mulighed for, at vi kan have fokus på Hypnose og Hypnoterapi, som terapiform eller vi kan have fokus på vor uddannelse til 5-PATH® Hypnotisør og Hypnoterapeut.

Et foredrag er til grupper på flere end 12 personer. Der er ingen øvre grænse for deltagerantallet, da vi ønsker at udbrede budskabet om hypnose og hypnoterapi, som et kraftfuldt værktøj til forandring til så mange som muligt. Under et foredrag, kan vi have fokus på det, som er vigtigt i netop jeres sammenhæng. Måske er I den skole eller institution, som ønsker at høre om, hvordan vi med implementering af vore redskaber, kan være med til at øge trivslen blandt børn og unge med målsætning om at bedre præstationsevnen og dermed højne karaktergennemsnittet.

Vi er helt fremme på udviklingen hos EpIQ Learning og det er også os, som har udviklet metodikken omkring det at arbejde med hypnose i skoler. Vi kalder metodikken for SKILL (Systemisk, kognitiv induktionsbaseret Livs  Læring). Du kan læse meget mere om SKILL og Hypnose i Skoler på vores hjemmeside epIQlearning.dk

Eller måske ønsker I at høre om de positive forskningsresultater, der foreligger ved brug af hypnose på sen-hjerneskadede?

Er du interesseret i at læse mere om vore koncepter “Hypnose i skoler, institutioner og erhvervsliv” kan du læse mere på epIQlearning.dk
 
Kontakt os gerne, således vi kan tilrettelægge et foredrag, der passer præcist til jeres målgruppe og behov.
Foredrag om hypnose

Ca. 2 timer
(kan varieres efter aftale)

Pris

6.000 kr.
excl. kørsel

Foredrag om hypnose

Kontakt os på
+45 4017 2324

Tove Risbjerg –  Hypnose Syd