"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

Foredrag om hypnose og hypnoterapi

Vi har sammensat et foredrag om hypnose og hypnoterapi, som dels er informativt om hypnose; hvordan det virker, hvorfor det virker så hurtigt og effektivt samt hvordan man kan bruge det til at skabe positiv og varig forandring.

Vi vil demonstrere hypnose – på en måde, hvor vi kombinerer seriøsitet og spændende viden med underholdning. Vi bestræber os altid på at have en tidligere klient med til at fortælle sin historie om forandring med hypnoterapi.

Vi vil også lave en fælles hypnose, som tilhørerne vil have mulighed for, at deltage i, såfremt de ønsker dette. Her vil tilhørerne allerede opleve, at få nogle simple værktøjer til at styrke troen på sig selv og eksempelvis ikke være så påvirkelige over for andres negativitet. Eller måske har tilhørerne et personligt mål, de ønsker at opnå. 

Informationsmøde eller foredrag?

  • Informationsmøde er typisk til en gruppe på under 12 personer. Her er der mulighed for, at vi kan have fokus på selve hypnose og hypnoterapi som terapiform eller vi kan have fokus på vores uddannelser til 5-PATH® hypnotisør og hypnoterapeut. 

  • Et foredrag er til grupper på flere end 12. Der er ingen øvre grænse for deltagerantallet, da vi ønsker at udbrede budskabet om hypnose og hypnoterapi, som et kraftfuldt værktøj til forandring, til så mange som muligt. Under et foredrag, kan vi have fokus på det, det er vigtigt i netop jeres sammenhæng. Måske er i sen skole eller institution, der ønsker at høre om, hvordan vi kan hjælpe jer med vores programmer hvor vi arbejder på at øge trivsel blandt børn eller elever samt bedre præstationsevnen og dermed højne karaktergennemsnittet hos eleverne. 
    Eller måske ønsker i at høre om, hvordan man kan arbejde med mennesker med sen-hjerneskade med hypnose og om de positive forskningsresultater, der foreligger herpå?

Er du interesseret i at læse mere om vores koncepter “Hypnose i skoler, institutioner og erhvervsliv” kan du læse mere på vores anden hjemmeside epIQlearning.dk

Kontakt os gerne således vi kan strikke et foredrag sammen, der passer præcist til jeres målgruppe samt jeres behov.

 

 

Foredrag
Ca. 2 timer
(kan varieres efter aftale).
Pris
2.000 kr.
+ kørsel.
Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside