Hypnose mod depression er et effektivt virkemiddel

Rigtig mange mennesker lider af depression og tallet er stadig stigende. Hvis du vælger at benytte hypnose mod depression, vil du opleve en blid og anerkendende tilgang til din lidelse.

Hvordan udløses depression

Depression opleves ofte, som manglende evne til at overskue selv ganske små opgaver, modløshed eller at være energiforladt. Hos lægen bliver depression oftest behandlet med medicin i form af “Lykkepiller” eller “antidepressiver”. Lægens forklaring på depression er, at man ikke producerer nok seratonin i hjernen, hvilket kan udløse depressionen. Medicinen kan ofte have ganske mange bivirkninger, samtidig behandler den som sådan ikke årsagen til depressionen, men kun symptomerne. Statistisk er det ganske veldokumenteret, at formentlig under 10% bliver hjulpet af med deres depression pga. medicinen. Med hypnose mod depression har vi set gode effekter.

Årsager til depression – Hypnose mod depression kan være din løsning

Depressionen kan også udløses af dødsfald, skilsmisse, traumer, fødsler, bestemte årstider ( vinter depression) eller f.eks. når der pludselig bliver plads til en selv, fordi børnene er flyttet hjemmefra og man opdager, at men ikke er der i livet, hvor man ønsker sig at være.

En af de ting der kan være med til at skabe eller forstærke en depression er, hvis man ikke lytter til sig selv, ikke får sagt til og fra i forskellige situationer eller er meget påvirkelig over for andres sindsstemninger (særlig sensitive) – særligt hvis det er mønstre, der har stået på gennem mange år.

Når vi anvender hypnoterapi i behandlingen af depression, arbejder vi med årsagen til depressionen og den kan være meget forskellig fra person til person. Man kan sige at vi “omprogrammerer” sindet og de overbevisninger, der i første omgang førte til depressionen. Denne proces har også til formål at frigøre dig fra din gamle bagage, som du har slæbt med dig gennem mange år.

 

Hvordan har hypnose mod depression hjulpet

”Mit navn er Mette Christiansen og jeg er 41 år. Fra jeg var 29 år, led jeg i ni år af en svær depression og var med jævne mellemrum indlagt på Augustenborg Sygehus. Imellem indlæggelserne magtede jeg ikke at være mor for mine egne børn og havde dagligt hjælp i hjemmet til rengøring og tøjvask, men også til at tage mine børn op af sengen, få dem gjort klar og sendt i skole om morgenen. Det var et stort nederlag og det var på mange måder med til at holde mig fast i en overbevisning om ikke at være en god nok mor.

Jeg fik også ret hurtigt tilkendt højeste førtidspension, som også var en svær kamel at sluge, 31 år og dømt ude af arbejdsmarkedet bekræftede mig yderligere i ikke at være god nok.

Indlagt 24 gange

Jeg var indlagt i alt 24 gange på de ni år og den længste gang, var jeg indlagt i 8 måneder. På sygehuset forsøgte man bl.a. med elektrochok for at fjerne eller slå min depression ned, men med begrænset og i alle tilfælde en kort sigtet effekt. Når jeg læser tilbage i mine journaler, som jeg har fået udleveret en kopi af fra sygehuset, kan jeg konstatere, at jeg har fået et godt stykke over 200 elektrochok behandlinger på de ni år.

Jeg prøvede meget forskellig medicin

Man forsøgte også at medicinere mig ud af depressionen og jeg fik til sidst 8 forskellige psykofarmaka – i alt 12 piller, som jeg skulle tage hver eneste dag og igen med en begrænset virkning.

Jeg gik til psykolog hver uge

Jeg gik ligeledes til ugentlig psykolog behandling ifb. med mine indlæggelser, men måtte selv afbryde behandlingerne, da jeg kun blev mere vred og frustreret af det. Vi knækkede lige som toppen af tidslen hver gang, men den blev ved med at spire op igen.

Hypnoterapi hos Hypnose Syd blev min redning

Først da jeg startede på hypnoterapien fik vi ligesom roden med op på problemet og allerede efter første gang, gik jeg derfra med en god følelse af et være på den rigtige vej. De efterfølgende 4 sessioner gjorde, at jeg fik ryddet op i min bagage og jeg kunne starte med at trappe ud af medicinen, begynde at gøre nogle af de ting som jeg har haft lyst til, men først og fremmest kunne jeg nu begynde at være mor for mine børn igen.

“Hypnoterapi gav mig mit liv tilbage og har, i mit tilfælde, helt sikkert sparet samfundet for mange penge”.

Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til, at du har depression eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve en reduktion i graden af din depression.

FÅ ET LIV UDEN DEPRESSION 

Ønsker du at leve uden depression, så kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

Kontakt os på
+45 4017 2324

Tove Risbjerg –  Hypnose Syd