"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

"Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål om hypnose og behandling, du har brug for"

Tonny Læbel

Slider

Behandling af trikotillomani med hypnose og hypnoterapi

Lidelse som særligt rammer kvinder

Trikotillomani (compulsive hair pulling) er en lidelse, som særligt kvinder døjer med. Min erfaring er, at mange oplever denne adfærd, som ganske skamfuld. Ofte er der ingen i klientens omgangskreds, der ved, at klienten har denne adfærd.

Du er dog ikke alene! Vi har hjulpet mange som dig, gennem vores effektive behandling af Trikotillomani.

Sygdomstegn starter ofte allerede i børne- og ungeårene. Og ofte er det en følge af andre følelsesmæssige udfordringer, der var på det givne tidspunkt, eller måske stadig er der i dit liv. Det kan være en uro, angst, følelse af ikke at være god nok etc., der kan have været med til at udløse “symptomet” trikotillomani.

Symptomer på Trikotillomani

Ud over gentagne udtrækning af eget hår kan symptomerne også inkludere følgende:

  • Følelse af at være anspændt kort før man trækker håret ud eller prøver at undgå det
  • En lettelse efter at have trukket håret ud
  • Sociale problemer grundet hårudtrækningen
  • Generel adfærd som nærstudering af hårsækken, trække håret igennem tænderne, tykke på håret eller endda spise det
  • Udpræget præference for specielle typer af hår

 

Behandling af trikotillomani

Når vi har så stor succes med at behandle trikotillomani, så handler det bl.a. om, at vi arbejder med de grundlæggende årsager til, at den overhovedet er opstået i første omgang. Der vil helt sikkert være overbevisninger, der er forbundet til de følelsesmæssige aspekter omkring adfærden.

Du skal forvente et behandlingsforløb på 2-5 behandlinger. Det kan være lidt svært at sige. Mange kan håndtere adfærden allerede efter 1. eller 2. behandling, hvor andre igen har brug for at få arbejdet mere med alt det, de har med i “rygsækken” for at kunne nå deres mål.

Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til, at du har Trikotillomani, eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at Trikotillomanien helt forsvinder eller en betydelig reduktion i graden af din Trikotillomani.

FÅ ET LIV UDEN TRIKOTILLOMANI – Ønsker du at leve uden Trikotillomani, kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

Hvis du vil læse mere om sygdommen, så findes der en god artikel på sundhed.dk

Kontakt os på +45 3048 4032

Tonny Læbel · Har modtaget den internationale pris som “Årets 5-PATH® instruktør i 2016 og 2018.