Vrede – Kan det behandles med hypnoseterapi?

Følelsen af vrede er ikke altid en negativ følelse at opleve. Faktisk kan det være positivt at være sur på nogle måder og noget, der ikke bør ignoreres. At have raseri inde, der resulterer i skadelige tendenser over for dig selv eller andre mennesker, er dog slet ikke sundt. Denne type følelse skal håndteres, før den eskalerer til mere negative oplevelser og konsekvenser, der er skadelige for din skole, dit arbejde, dine forhold og livet generelt.

Vrede kan være er en konstruktiv følelse

Følelsen fortæller os at:

  • Der er sket noget, der er uretfærdigt
  • En eller noget har gjort mig ondt
  • En eller noget har gjort en jeg kender ondt

Følelsen får os til at:

  • Reagere/til at handle

Og det er godt. Men mange af os har allerede fra barnsben lært at lukke ned for følelsen. Især kvinder, har rent kulturelt, mindre “lov” til at være vrede end mænd. Mange kvinder, kan derfor reagere på følelsen, ved at blive kede af det i stedet for. Eller ved, at vende følelsen indad. 
– og det er ikke så godt. For så bliver følelsen uhensigtsmæssig, og det betyder, at den er med til at styre dit liv, give dig ondt i maven, samt hindre dig i at udtrykke dig selv og komme videre med dit liv. 

Jeg oplever ofte, at klienterne i vores klinik fejlagtigt tror, at de er nødt til at holde fast i deres følelse f.eks. mod en anden person, fordi denne “har fortjent vreden” eller “ikke fortjener at blive tilgivet”. 

Men i virkeligheden er det os selv vi straffer. 

 

Man skal ikke altid holde fast

Mange klienter tror også, at de er nødt til at holde fast i deres vrede for at beskytte sig selv. Intet kunne være mere forkert. Du kan beskytte dig selv på baggrund af dine erfaringer, din læring. Den uhensigtsmæssige vrede gør dig intet godt. Det gør din viden og erfaring derimod. 

Lad os hjælpe dig med, at arbejde med, samt bearbejde din vrede så du igen kan få en god følelse i din mave og komme videre i dit liv!

Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til, at du døjer med vrede, eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at vreden helt forsvinder eller en betydelig reduktion i graden af din vrede.

FÅ ET LIV UDEN VREDE – Ønsker du at leve uden vrede, kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

Vrede er forsket og analyseret af mange, læs nogle generelle betragtninger på Wikipedia eller Videnskab.dk. Du kan også læse en interessant artikel på Psykiatrifonden.

Kontakt os på
+45 4017 2324

Tove Risbjerg –  Hypnose Syd