"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

at bearbejde Vrede

Vrede er en meget konstruktiv følelse. Vrede fortæller os at:

  • Der er sket noget, der er uretfærdigt.
  • En eller noget har gjort mig ondt. 
  • En eller noget har gjort en jeg kender ondt.

Vrede får os til at reagere – til at handle. Og det er godt. 

Men mange af os, har allerede fra barnsben, lært at lukke ned for vrede. Især kvinder, har rent kulturelt, mindre “lov” til at være vrede end mænd. Mange kvinder, kan derfor reagere på vrede, ved at blive kede af det i stedet for. Eller ved, at vende vreden indad. 
– og det er ikke så godt. For så bliver vreden uhensigtsmæssig, og det betyder, at den er med til at styre dit liv, give dig ondt i maven samt hindre dig i, at udtrykke dig selv og komme videre med dit liv. 

Jeg oplever ofte, at klienterne i vores klinik fejlagtigt tror, at de er nødt til at holde fast i deres vrede, f.eks. mod en anden person, fordi denne “har fortjent vreden” eller “ikke fortjener at blive tilgivet”. 

Men i virkeligheden er det os selv vi straffer. 

Mange klienter tror også, at de er nødt til at holde fast i deres vrede for at beskytte sig selv. Intet kunne være mere forkert. Du kan beskytte dig selv på baggrund af dine erfaringer, dine læringer. Den uhensigtsmæssige vrede gør dig intet godt. Det gør din viden og erfaring derimod. 

Lad os hjælpe dig med, at arbejde med samt bearbejde din vrede, så du igen kan få en god følelse i din mave og komme videre i dit liv!

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside