"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

At gå til hypnose

At gå til Hypnose

Efter en lang og svær periode i sit liv – ofte gennem flere år med flere tilbagefald lykkes det klienten at komme på rette kurs gennem et forløb med hypnoseterapi.

De bagvedliggende år har dog sat sit præg og til trods for den forandringsproces klienten har været igennem ved bl.a. nu at kunne være i roen, at kunne bruge de nyerhvervede redskaber og dermed kunne håndtere de følelser, der melder sig, opstår der naturligt en tvivl på om det nu “holder ved”. Frygten for dette kan i sig selv give tilbagefald til gammelkendte mønstre og vaner. Derfor gør flere af vore klienter brug af “at gå til hypnose” dvs. efter et afsluttet forløb kommer klienten efter 1 mdr., dernæst efter 3 mdr. og fremadrettet hver 3 mdr. eller 6 mdr. Klienten holder hjernen “opdateret” og sættes ind på rette kurs igen.

ammenligneligt kan det sidestilles med at andre går til massage, hvor den fysiske krop ydes velvære. Gennem hypnoseterapi er det blot hjernen, der “masseres”.

Kontakt os på +45 3048 4032

Tonny Læbel · Har modtaget den internationale pris som “Årets 5-PATH® instruktør i 2016 og 2018.