Indre uro og ubalance

Vi bliver alle påvirket af alle de oplevelser, vi har i vores liv. Oplevelserne er med til at give os følelser og dermed tanker om både os selv og omverdenen.

Alle vore oplevelser er med til at præge vores liv. Og den måde, hvorpå vi håndterer vore oplevelser, er ligeledes bestemmende for, hvorvidt vi oplever vores liv som dejligt, positivt, trygt og livgivende eller om vi oplever vort liv som utrygt og fyldt med dårlige oplevelser. 

Når vi oplever ting i vores liv, som påvirker os i en sådan grad, at det ligesom “sidder fast i vores krop”, så kan det opleves, som en hindring for komme videre i vort liv på en god og livgivende måde. 

Hvis du oplever dette, så har du højst sandsynligt ikke fået bearbejdet de ting og årsager, som ligger til grund for din uro og ubalance. 

Her er hypnose og hypnoseterapi et meget effektivt redskab. 

Alt hvad du har oplevet, som har givet dig følelsesmæssige blokeringer eller uro ligger i din underbevidsthed. Oplevelserne har måske endda været med til, at du skabte dig overbevisninger omkring dig selv eller andre mennesker, der ikke er hensigtsmæssige for dig. 

Behandling hos Hypnose Syd

Hos Hypnose Syd arbejder vi med de følelsesmæssige koblinger, der ligger i din underbevidsthed.
Vi kan arbejde med de overbevisninger, som blev skabt i din krop og i dit sind på et givent tidspunkt eller i en periode i dit liv. Måske blev frøet sået allerede da du var helt lille. Og det du oplever i dag er sandsynligvis en reaktivering af dette.

 

Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til, at du døjer med Indre uro og ubalance, eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at Indre uro og ubalance helt forsvinder eller en betydelig reduktion i graden af din Indre uro og ubalance.

FÅ ET LIV UDEN INDRE URO OG UBALANCE – Ønsker du at leve uden Indre uro og ubalance, kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

Kontakt os på
+45 4017 2324

Tove Risbjerg –  Hypnose Syd