Dårlige Vaner? hypnose hjælper dig!

Der findes mange former for “dårlige vaner”. Fælles for oplevelsen af dem er dog, at de tager energi fra os og det kan endda føles, som om at vi ikke selv har kontrollen over vores krop, tanker og følelser.

De fleste dårlige vaner grundlægges fra barnsben

De fleste vaner bliver faktisk grundlagt allerede fra barnsben. Her kommer de ofte ind i vores liv, fordi de tror de hjælper os med noget :) Det kan for eksempel være, at neglebidningen kom ind i dit liv, da du som barn følte dig usikker, og havde brug for at gemme dig lidt eller aflede dig selv.
Eller det kan være vanen med at pille din hud eller i dit hår opstod på et tidspunkt, hvor du kedede dig og ikke følte dig ok, som den du var.

Det meste af tiden er dårlige vaner simpelthen en måde at håndtere stress og kedsomhed på. Alt fra at bide neglene til at bruge for meget tid og penge på en shoppingtur til at drikke hver weekend, eller blot spilde tiden på Internettet kan være simple svar og reaktioner på stress og kedsomhed.

Men det behøver ikke at være sådan. Du kan lære dig selv nye og sunde måder at håndtere stress og kedsomhed på, som du derefter kan erstatte i stedet for dine dårlige vaner. Og her kommer hypnosebehandlingen ind i billedet, da den kan understøtte de proces mod gode vaner.

Vaner kan være meeeeget svære at slippe af med. De foregår jo netop….helt automatisk.

 

Hypnosebehandling mod dårlige vaner

Med hypnosebehandling kan vi, i de fleste tilfælde, afhjælpe eller helt fjerne vaner på blot én eller to behandlinger.

Vi vil have brug for at snakke med dig, inden vi aftaler tider. Dette for at vi kan spørge ind til omfanget, din “bagage” etc. for bedst muligt at kunne vejlede dig i antallet af behandlinger.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Mange mennesker er flove over deres vaner og synes, at de jo burde “kunne styre dem”. Men helt ærligt, så tror jeg de fleste af os på et eller andet tidspunkt har haft (eller har) en dårlig vane. Vi har klienter med mange, mange forskellige slags vaner og mange klienter føler, at netop deres vane er meget underlig.

5-PATH hypnoterapi – Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til, at du døjer med Dårlige vaner, eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at de Dårlige vaner helt forsvinder eller en betydelig reduktion i graden af dine Dårlige vaner

FÅ ET LIV MED GODE VANER – Ønsker du at leve uden Dårlige vaner, kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

På Woman finder du en spændende artikel til nogle nemme små “gør det selv” øvelser du kan udfører for at bryde nogle af dine uheldige vaner

Kontakt os på
+45 4017 2324

Tove Risbjerg –  Hypnose Syd