"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

dårlige Vaner? hypnose hjælper dig!

Der findes mange former for “dårlige vaner”. Fælles for oplevelsen af dem er dog, at de tager energi fra os og det kan endda føles som om, at vi ikke selv har kontrollen over vores krop, tanker og følelser. 

De fleste vaner bliver faktisk grundlagt allerede fra barnsben. Her kommer de ofte ind i vores liv fordi de tror de hjælper os med noget :) Det kan for eksempel være, at neglebidningen kom ind i dit liv da du som barn føle dig usikker, og havde brug for at gemme dig lidt eller aflede dig selv. 
Eller det kan være vanen med at pille din hud eller i dit hår opstod på et tidspunkt hvor du kedede dig og ikke følte dig ok som den, du var. 

Vaner kan være meeeeget svære at slippe af med. De foregået jo netop….helt automatisk.

Med hypnosebehandling kan vi, i de fleste tilfælde, afhjælpe eller helt fjerne vaner, på blot én eller to behandlinger. 

Vi vil have brug for at snakke med dig inden vi aftaler tider. Dette for at vi kan spørge ind til omfanget, din “bagage” etc og for bedst muligt at kunne vejlede dig i antal behandlinger.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Mange mennesker er flove over deres vaner og syntes, at de jo burde “kunne styre dem”. Men helt ærligt, så tror jeg de fleste af os, på et eller andet tidspunkt, har haft (eller har) en dårlig vane. Vi har klienter med mange, mange forskellige slags vaner og mange klienter føler, at netop deres vane er meget underlig. (psssst: der er efterhånden ikke noget vi ikke har hørt.) ;) 

Ring til os. Vi vil gerne hjælpe :)

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside