Mange rammes af stress

Hypnose mod stress kan hjælpe mange som rammes af stress. Der er mange mennesker, som rammes i disse år og tallet er desværre stadigt stigende.

Når der sker for mange ting på samme tid og du “glemmer” at lytte til kroppens signaler, så reagerer kroppen med forskellige symptomer eller man kunne også kalde dem for alarmsignaler. Det kan være indre uro, hjertebanken, mavepine, hovedpine, nedsat potens eller sexlyst og mange andre fysiske, følelsesmæssige eller psykiske symptomer. Men det er altså alarmberedskabet, som fortæller dig, at der er noget andet galt – du skal gøre noget andet. 

Hypnose og hypnoterapi hjælper dig ved stress

Det der ofte er galt er, at du ikke lytter til dine følelser og dermed til, hvad din krop i virkeligheden har brug for, nemlig at få hvilet og koblet hovedet fra – for en stund.

Når du er stressramt er det oftest ikke kun på dit arbejde, at der sker for meget, men også omkring familien, børn, forældre, i dit forhold og måske i forhold til venner og helbredet.

Stress rammer ofte meget pligtopfyldende mennesker, ligesom særlig sensitive mennesker også kan være mere udsatte, da de tager tingene mere ind. Hypnose mod stress kan hjælpe dig gennem udfordringen.

Stress kan også handle om, at selvværdet har lidt et knæk, da man med lavt selvværd tit sætter andres ønsker og behov før ens egne. Eller det kan handle om en dybtliggende angst for at sige fra over for andre mennesker, eller for at miste sit arbejde eller følelsen angst for ikke at være god nok.

 

Hypnose kan være en god hjælp

Hypnose kan hjælpe med at forstå og ændre de underliggende programmer, der styrer din evne til at sige fra og til, så du kan tage dig godt af dig selv, så du har overskud til at leve det liv, du gerne vil.

I hypnosen hjælper vi dig med at få ryddet op i gamle fejlagtige overbevisninger, så du bedre kan lytte til, hvad der er bedst for dig. Du lærer at give dig sig selv den omsorg, som du har brug for.

Ofte vil du også få nogle mentale redskaber med til at beskytte dig selv mod andre menneskers negative tanker, følelser, udtalelser og handlinger.

Du kom ikke til verden med stress, så det er nødvendigvis noget du har tillært. Kan det tillæres, kan det også aflæres.

Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til, at du har Stress, eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve en betydelig reduktion i graden af din Stress.

FÅ ET LIV UDEN STRESS – Ønsker du at leve uden Stress, kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

Kontakt os på
+45 4017 2324

Tove Risbjerg –  Hypnose Syd