"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

Hypnose mod Smerter

Når du oplever smerter er det, i en sund og velfungerende krop, et signal fra kroppen til sindet om at du er ved at overbelaster det pågældende sted og dermed, et signal til at ændre adfærd i det øjeblik du oplever smerterne.

Hvis du ignorere det signal vil det typisk blive værre, og bliver du ved med at ignorere det kan det blive “kronisk”. Den lægelige definition på kroniske smerter er ”smerter der har stået på i over 6 måneder”. I Danmark lider over 800.000 mennesker af kroniske smerter.

Hvis du har den slags ubehag, så oplever du sandsynligvis både vrede og frustration i forbindelse med ubehaget, og det kan være med til at forstærke ubehaget yderligere.

Måske har du allerede oplevet at være smertefrie, alene på grund af, at du var i en naturlig forekommende hypnose tilstand. Når du er meget fokuseret og koncentreret og f.eks. er i gang med at udføre have arbejde, så har du måske oplevet at rive en kraftig rift på armen, men først blevet opmærksom på den, når du holder pause. Du har været i hypnose.

Når vi guider dig i hypnose er det altså kroppens egen ubehagsfri naturlige tilstand, som vi guider dig i. Vi kan her lære dig, at bringe dig selv i denne tilstand, hver eneste gang du ønsker det, eller har behov for det. I hypnose har vi nemlig adgang til det underbevidste sind, og her kan vi i samarbejde med dig, ændre smerteoplevelsen samt omprogrammere tankerne der giver frustration og vrede. Derved formindskes smerten betydeligt eller den bliver helt fjernet.

Vi har stor succes med vores behandlinger af dette område, så vi ser frem til også at kunne hjælpe dig.

 

Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til at du har Smerter, eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at Smerterne helt forsvinder eller en betydelig reduktion i graden af dine Smerter.

FÅ ET LIV UDEN SMERTER– Ønsker du at leve uden Smerter, kontakt os for at høre mere om hvornår vi kan starte din positive forandringsprocess.

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside