Røgfri – Rygestop med Hypnose

Med hypnose mod rygning har vi stor succes med at hjælpe klienter med rygestop. Men det kræver én ting:

At DU er villig til at lave forandring i dit liv og tage ansvaret herfor.

Og er du klar til, at tage dette ansvar? Så kan en hypnoseterapeut med stor sandsynlighed hjælpe dig med at holde fast i din beslutning om at blive røgfri!

Når du ryger, er du styret af både vaner, overbevisninger og ikke mindst nikotin. Det kan føles som om, det er dén, der bestemmer
og du vil gøre alt for at få din nikotin. Du frygter måske at undvære cigaretterne, frygter at du vil tage på i vægt, blive sur eller andre følger af rygestop.

Hypnose mod rygning

Igennem hypnose bliver du bevidst om de programmer, der ubevidst styrer dig og din rygetrang. Du slipper for de negative følger af rygningen.

Det er vigtigt, at det er dit eget valg at blive røgfri. Uden din egen vilje kan vi ikke skabe resultater. Hypnose mod rygning understøtter din vilje frem mod endeligt rygestop.

Så hvis du har viljen, ring og bestil tid så du kan blive Røgfri nu.

Her er samtalehjørnet i venterummet, hos Hypnose Syd Tonny Læbel

 

Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til Rygning, eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen, som ligger bag.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at trangen og vanen til at Ryge helt forsvinder eller en betydelig reduktion i graden af din trang og vane til at Ryge.

FÅ ET LIV UDEN RYGNING – Ønsker du at leve uden Rygning, kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

Søger du mere information om rygstop

At stoppe med rygning har nogle helt grundlæggende positive effekter på dit helbred. Hos Kræftens bekæmpelse kan du læse mere.

Kontakt os på
+45 4017 2324

Tove Risbjerg –  Hypnose Syd