"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

"Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål om hypnose og behandling, du har brug for"

Tonny Læbel

Slider

Skyld og skam behandles effektivt med hypnoterapi

Nogle af de sværeste følelser at bære rundt på som menneske er følelserne af skyld og skam.

Føler du skyld

Når vi føler skyld handler det om, at vi har gjort noget, som har gjort en anden ondt.

Uopklaret skyld er som at sætte vækkeuret på snooze – en evig støj i hovedet. Forestil dig at du har en snooze, der aldrig slukker, det gør det nærmest umuligt at koncentrere sig. Din opmærksomhed bliver konstant slået væk af udbrud af skyldfølelser. Faktisk er det ikke ualmindeligt, at skyld fortsætter over lange perioder. At have uløst skyld kan have en ekstremt skadelig virkning.

Føler du skam

Når vi føler skam, er det mere rettet indad og handler om, at være forkert, at skamme sig etc.

Skam er en ubehagelig selvbevidst følelse, der typisk er forbundet med en negativ vurdering af selvet; tilbagetrækningsmotiver og følelser af nød, eksponering, mistillid, magtesløshed og værdiløshed.

Lad ikke skyld og skam definere dig

Uanset, hvad der måtte have forårsaget disse følelser, er det rigtig tungt at bære rundt på.

Som hypnoterapeuter er vi uddannet i at arbejde med disse følelser på meget, meget dybdegående og forløsende måder. Vi har redskaber, der hjælper dig til stor følelsesmæssig forløsning.


Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til, at du føler Skyld og Skam, eller at du ikke får reageret korrekt på følelserne.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at Skyld og Skam følelsen helt forsvinder eller en betydelig reduktion i graden af din Skyld og Skam følelse.

FÅ ET LIV UDEN SKYLD OG SKAM – Ønsker du at leve uden Skyld og Skam, kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

Hvis du vil vide mere har Videnskab.dk en spændende artikel omkring skam

Kontakt os på +45 3048 4032

Tonny Læbel · Har modtaget den internationale pris som “Årets 5-PATH® instruktør i 2016 og 2018.