"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

Overvægt

Vejer du mere end du ønsker?
Eller fylder tanken om mad for meget i din hverdag?
Spiser du når du er ked af det, vred eller ensom?

Følelsen sult er en livsvigtig følelse, der er til for at motivere dig til at spise så du har brændstof til alle kroppens funktioner. Ofte kommer mennesker til at veje mere end de ønsker, ved at de også spise på andre følelser end sult følelsen. Det kan være, at når du bliver ked af det, vred, føler dig ensom, eller alle mulige andre følelser, så står du foran køleskabet eller slik skålen og førsøger at tilfredsstille den følelse med slik, mad eller sodavand. Men den eneste følelse der kan tilfredsstilles med disse, er sult. Så dels virker det ikke at trøste eller overspise, dels har det en uheldig effekt, at du kommer til at veje mere end du ønsker og bliver måske således endnu mere ked, vred eller ensom.

Med hypnoterapi går vi ind og finder årsagen til, at du overspiser eller trøstespiser og fjerner trangen og behovet for at bruge mad som erstatning. Du bliver opmærksom på det virkelige behov du har, og opmærksom på hvordan du kan tilfredsstille dette behov på en opfyldende måde.

Du kan skabe så markant en forandring i dit sind, at du fremover er fri for alverdens diæter og slankekure.

Vil du veje det du ønsker samtidigt med at du er glad og har overskud, så ring og hør mere om hvordan du kan komme igang.

Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til at du er Overvægtig, eller at du ikke får reageret korrekt på tilstanden.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at årsagen til din Overvægt helt forsvinder eller en betydelig reduktion i årsagen af din Overvægt.

FÅ ET LIV UDEN OVERVÆGT – Ønsker du at leve uden at være Overvægtig, kontakt os for at høre mere om hvornår vi kan starte din positive forandringsprocess.

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside