Hypnose mod overvægt – styrk dit vægttab gennem hypnose

Følelsen sult er en livsvigtig følelse, men spise du for meget kan hypnose mod overvægt hjælpe. Den er der til at motivere dig til at spise, så du har brændstof til alle kroppens funktioner. Ofte kommer mennesker til at veje mere end de ønsker, ved at de også spiser på andre følelser end sultfølelsen. Det kan være, at når du bliver ked af det, vred, føler dig ensom, eller alle mulige andre følelser. Så pludselig står du foran køleskabet eller slikskålen og forsøger at tilfredsstille den følelse med slik, mad eller sodavand. Men den eneste følelse der kan tilfredsstilles med disse, er sult. Så dels virker det ikke at trøste eller overspise, dels har det en uheldig effekt, at du kommer til at veje mere end du ønsker. Du bliver måske således endnu mere ked, vred eller ensom.

Vejer du mere end du ønsker?

Hypnoterapi kan hjælpe med vægttab

Med hypnoterapi går vi ind og finder årsagen til, at du overspiser eller trøstespiser og fjerner trangen og behovet for at bruge mad som erstatning. Du bliver opmærksom, på det virkelige behov du har, og opmærksom på hvordan du kan tilfredsstille dette behov på en opfyldende måde.

Du kan skabe så markant en forandring i dit sind, at du fremover er fri for alverdens diæter og slankekure.

Vil du veje det du ønsker, samtidigt med at du er glad og har overskud, så ring og hør mere om hvordan du kan komme i gang.

Fylder tanken om mad for meget i din hverdag?

 

Vase, spejl og lysestager, Hypnose Syd Tonny Læbel

 

Vægttab gennem 5-PATH hypnoterapi – Hypnosen hjælpe dig hurtigt

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til, at du er Overvægtig, eller at du ikke får reageret korrekt på de følelser, som ligger bag ved problemet.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at årsagen til din Overvægt helt forsvinder. Du vil opleve en betydelig reduktion i årsagen til din Overvægt.

FÅ ET LIV UDEN OVERVÆGT – Ønsker du at leve uden at være Overvægtig. Kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

Spiser du, når du er ked af det, vred eller ensom?

Hypnose hjælper dig genvinde kontrollen over din overvægt

Sult er en livsvigtig følelse, den motivere dig til at spise så du har brændstof til alle kroppens funktioner. Hypnose hjælper dig med at kontrollere det. Klik her for at se tidligere klienters udtalelser. 

Overvægt er en kendt blandt alle

Er du alligevel i tvivl eller søger en mere videnskabelig forklaring på overvægt kan du læse en spændende artikel på wikipedia omkring overvægt.

Kontakt os på
+45 4017 2324

Tove Risbjerg –  Hypnose Syd