"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

"Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål om hypnose og behandling, du har brug for"

Tonny Læbel

Slider

KONTAKT OG PRISER

Ønsker du en uforpligtende snak om dine muligheder? Du er altid velkommen til at kontakte os hos Hypnose Syd.
Vi er specialister inden for områder som bl.a. angstproblematikker, depression, selvværdsproblematikker, rygeafvænning, hypnose med børn og behandling af stress og vægttab.

Vi er her for at hjælpe dig i din forandring. Derfor vil vi også gøre vores bedste for at give dig et overblik over, hvad du skal forvente af antal sessioner.

Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til hypnose og hypnoterapi og selvfølgelig – om selve behandlingen.

Ring til os.

Forholdsregeler ift. Corona-virus:

Når man arbejder med hypnose og Hypnoterapi, er det vigtigt at holde gang i processen, således at man ikke falder tilbage i gamle mønstre. Det er lige som det gamle ordsprog om “at smede medens jernet er varmt”.

Da det er vigtigt for os, at hjælpe dig med din forandring og at give dig så godt et forløb som overhovedet muligt hos os, holder vi fortsat åbent og modtager klienter i klinikken. 

Vi gør opmærksom på vigtigheden af, at vi overholder retningslinjerne fra myndighederne, både i forhold til hygiejne, afstand mm. Vi har håndsprit, som du bedes bruge ved ankomst, samt at du undgår at give hånd til din terapeut. 

Skulle du have været i kontakt med nogen smittede eller på anden måde været syg med influenza eller lignende, bedes du aflyse din tid. Det koster ingenting i afbestilling. Ring i det tilfælde i så god tid som muligt på nedenstående tlf. nr.

Priser for behandling med hypnose og hypnoterapi hos Hypnose Syd

Vi modtager enten kontant betaling eller betaling via mobilepay. Der afregnes ved hver session.

Vær venligst opmærksom på, at du ikke kan betale med Dankort eller foretage en bankoverførsel.

Hypnosesession: 

En session er 1 1/2-2 timer (rygestop ofte kun en session)
1.400,-. kr.

Hypnose i familie:

Vi kommer ud i hjemmet, hvor hele familien får hypnose.

(Alt over 50 km tillægges kørsels- godtgørelse efter statens takst)
2.200,-. kr.

Foredrag: 

Ring og få et tilbud på netop det specifikke emne, du ønsker det skal omhandle (fx arbejde med sen-hjerneskade, Hypnose i skoler, ADHD, depression, angst mv.)
5.000,-.kr.

Selvhypnose Kursus:

Kurset strækker sig over to dage, oftest lørdag og søndag, fra kl. 10.00 til 15.00
2.495,-.kr.

Afbuds og betalingsbetingelser:

Skulle du blive forhindret eller ønsker du at ændre din tid, så ring venligst til os på tlf. 3048 4032. Da vi ikke altid har mulighed for at tage tlf. i weekenderne, bedes du aflyse mandags- og tirsdagsaftaler senest fredagen inden.

Aflysning eller flytning af tider skal ske senest 48 timer før sessionen, ellers bliver den faktureret til fuld pris.

Kontakt os i dag

Kontakt os på +45 3048 4032

Tonny Læbel · Har modtaget den internationale pris som “Årets 5-PATH® instruktør i 2016 og 2018.