"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

KONTAKT HYPNOSE SYD

Ønsker du en uforpligtende snak om dine muligheder? Du er altid velkommen til at kontakte os hos Hypnose Syd.
Vi er specialister inden for områder som bl.a. angstproblematikker, depression, selvværdsproblematikker, rygeafvænning, hypnose med børn og behandling af stress og vægttab.

Vi er her for at hjælpe dig i din forandring.
Derfor vil vi også gøre vores bedste for, at give dig et overblik over, hvad du skal forvente af antal sessioner. Det er altid vigtigt, at du, som klient, er tryg ved den behandler du vælger.
Derfor er det en god ide at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til hypnose og hypnoterapi og selvfølgelig – om selve behandlingen. 

Ring til os.

Tonny Læbel, indehaver | 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut samt instruktør

Jeg er 53 år og indehaver af Hypnose Syd samt medindehaver af hypnoseskolen Hypnosehuset Danmark hvor vi uddanner 5-PATH® hypnoterapeuter. 

Jeg modtog i 2016 og i 2018 den internationale pris som “Årets Instruktør”. 

Igennem de sidste 24 år har jeg arbejdet professionelt med mennesker både børn, unge og voksne og menneskelig udvikling på forskelligt plan bl.a. på skoler samt på Hjernecenter Syd og med terapi.

Aldrig har mit arbejde dog rykket så meget som efter jeg lærte at bruge hypnose og hypnoterapi. Aldrig har jeg set så megen forandring på så kort tid blandt de klienter, der har valgt at bruge 5-PATH® hypnoterapi.

Jeg er målrettet i mit arbejde med mine klienter og du vil opleve stor grad af engagement, nærvær og fordybelse i vores sessioner. 

Nicole | 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut

Jeg er 38 år og er mor til to krudtugler på 6 og 7 år.

Jeg er uddannet pædagog, 5-PATH® Hypnoterapeut hos Hypnosehuset Danmark samt Mindfulness instruktør.

Hos mig møder du en åben og autentisk og omsorgsfuld terapeut.
Mit drive er, at få mit liv til, at give mening og være i nuet. Jeg er taknemmelig, for det jeg har med mig i min rygsæk idag. Meget af min rejse hertil hvor jeg står idag, har lært mig, at være nysgerrig, handle og give slip.
Jeg har en tro på, at man som menneske lærer hele livet igennem hvis man ønsker det, og af og til er det tid til et realitets tjek.
Hvor man i samtalerne før, Hypnose finder frem til hvad der skal til for, at ens liv bliver bedre eller forandret så det giver mening for en selv.

Hos mig i klinikken hos Hypnose Syd vil jeg hjælpe dig med, at finde frem til årsagen til din problematik, uanset om det er vægttab, stress, eksamens angst, dårligt selvværd eller en svær periode i dit liv. Der er altid en årsag til vores reaktioner, vaner, mønstre og handlinger. I Hypnose vil du opleve en meget effektiv og hurtig positiv forandring, og jeg vil give dig redskaber og metoder med herfra, som du let kan omsætte i din hverdag så det passer til dig.
“Jeg anskuer sindet, som en faldskærm, den virker kun når den er åben” , og der er det den enkelte, der skal være klar til forandringen før det har effekt. 

Berit | 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut

Berit er 52 år og arbejder fuld tid som hypnotisør og hypnoterapeut.

Berit har mangeårig erfaring indenfor børne- og ungeområdet, herunder rådgivning til forældrene. Berits hjerte brænder for børn og familier, hvilket er drivkraften i hendes arbejde, som hypnotisør og hypnoterapeut. Med de hypnoterapeutiske redskaber kan hun skabe varige forandringer hos det enkelte individ, samt i familierne med ibrugtagning af nye strategier til fremme for at skabe en ny og positiv hverdag.

Berit har stor kendskab til skoleverdenen og har erfaring i håndtering af problematikker, som tal- og ordblindhed, svigt, ensomhed, mobning, lavt selvværd, angst (præstationsangst, eksamensangst, separationsangst) og ikke mindst diagnoser.

Berit har selv en rygsæk, hvor hun har ”smagt på livet”. Dette har gjort hende til det menneske hun er i dag og under mottoet: ”Livet skal leves til fulde hver dag”. Berit har en kæmpe livsglæde.

Berit har en anerkendende og respektfuld tilgang til mennesket. Hun er autentisk og troværdig med stor opmærksomhed og indlevelsesevne. Berit arbejder seriøst, målrettet og systematisk, samt er meget løsningsorienteret.

Berit har yderligere kompetencer i arbejdet omkring stress, søvnproblemer, dødsfald, skilsmisse og sorg.

csr-maerket logo
CO2-neutral med Vitapus

KONTAKT OS

+45 30 48 40 32

 

priser

Pris for behandling med hypnose og hypnoterapi hos Hypnose Syd:

 

Vi modtager enten kontant betaling eller betaling via mobilepay. Der afregnes ved hver session. 

Vær venligst opmærksom på, at du ikke kan betale med Dankort eller foretage en bankoverførsel.

 

Hypnose session: 

En session varer op til 2 timer.

1.400.- kr.


Røgfri med hypnose:

 (kun en session nødvendig)

1.400.- kr.


Foredrag: 

Ring evt. og få et tilbud på netop det specifikke emne du ønsker det skal handle om (Arbejde med sen-hjerneskade, Hypnose i skoler, ADHD, Depression, Angst mv.)

2.000.-kr.

Selvhypnose Kursus: 

kurset strækker sig over to dage, oftest lørdag og søndag, fra kl. 10.00 til 15.00

2495,-kr.

Afbuds og betalingsbetingelser:

Afbud meddeles senest 48 timer før en session, da der så er mulighed for at give tiden til en anden.

Såfremt afbud meldes senere end 48 timer før sessionens start, faktureres 50% af sessionens pris.

Såfremt der meldes afbud samme dag, faktureres sessionens fulde pris.

Kontakt os i dag

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside