"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

KONTAKT HYPNOSE SYD

Ønsker du en uforpligtende snak om dine muligheder? Du er altid velkommen til at kontakte os hos Hypnose Syd.
Vi er specialister inden for områder som bl.a. angstproblematikker, depression, selvværdsproblematikker, rygeafvænning, hypnose med børn og behandling af stress og vægttab.

Vi er her for at hjælpe dig i din forandring.
Derfor vil vi også gøre vores bedste for, at give dig et overblik over, hvad du skal forvente af antal sessioner. Det er altid vigtigt, at du, som klient, er tryg ved den behandler du vælger.
Derfor er det en god ide at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til hypnose og hypnoterapi og selvfølgelig – om selve behandlingen. 

Ring til os.

Tonny fra Hypnose-syd

Tonny Læbel, indehaver | 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut samt instruktør

Jeg er 52 år og indehaver af Hypnose Syd samt medindehaver af hypnoseskolen Hypnosehuset Danmark hvor vi uddanner 5-PATH® hypnoterapeuter. 

Jeg modtog i 2016 den internationale pris som “Årets Instruktør”. 

Igennem de sidste 24 år har jeg arbejdet professionelt med mennesker både børn, unge og voksne og menneskelig udvikling på forskelligt plan bl.a. på skoler samt på Hjernecenter Syd og med terapi.

Aldrig har mit arbejde dog rykket så meget som efter jeg lærte at bruge hypnose og hypnoterapi. Aldrig har jeg set så megen forandring på så kort tid blandt de klienter, der har valgt at bruge 5-PATH® hypnoterapi.

Jeg er målrettet i mit arbejde med mine klienter og du vil opleve stor grad af engagement, nærvær og fordybelse i vores sessioner. 

Katja | 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut

Jeg er 46 år med uddannelse og arbejdserfaring indenfor områderne ernæring og sundhed samt rekruttering, herunder coaching og rådgivning, så jeg har mødt livets mangfoldighed fra mange forskellige vinkler.

Udenfor i det ”virkelige liv” skal vi opføre os på alle mulige bestemte måder og mange føler ofte et forventningspres… det kan du trygt lægge væk, når vi har sessioner sammen. Det er vigtigt for mig, at vi sammen opbygger det felt, hvor du som klient kan være helt dig selv og har tillid til mig som terapeut.

Jeg vil med stor glæde og omhyggelighed hjælpe dig til at få varige ændringer i dit liv. Allerede efter første session vil du opleve en positiv forandring og sammen arbejder vi os videre frem til en indsigt, der opløser din problematik – hvor sindet er befriet for indgroede følelser og vaner. Dermed bidrager behandlingerne til større ro, glæde og håb i dit liv.

Nicole | 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut

Jeg er 37 år og er mor til to krudtugler på 6 og 7 år.

Jeg er uddannet pædagog, 5-PATH® Hypnoterapeut hos Hypnosehuset Danmark samt Mindfulness instruktør.

Hos mig møder du en åben og autentisk og omsorgsfuld terapeut.
Mit drive er, at få mit liv til, at give mening og være i nuet. Jeg er taknemmelig, for det jeg har med mig i min rygsæk idag. Meget af min rejse hertil hvor jeg står idag, har lært mig, at være nysgerrig, handle og give slip.
Jeg har en tro på, at man som menneske lærer hele livet igennem hvis man ønsker det, og af og til er det tid til et realitets tjek.
Hvor man i samtalerne før, Hypnose finder frem til hvad der skal til for, at ens liv bliver bedre eller forandret så det giver mening for en selv.

Hos mig i klinikken hos Hypnose Syd vil jeg hjælpe dig med, at finde frem til årsagen til din problematik, uanset om det er vægttab, stress, eksamens angst, dårligt selvværd eller en svær periode i dit liv. Der er altid en årsag til vores reaktioner, vaner, mønstre og handlinger. I Hypnose vil du opleve en meget effektiv og hurtig positiv forandring, og jeg vil give dig redskaber og metoder med herfra, som du let kan omsætte i din hverdag så det passer til dig.
“Jeg anskuer sindet, som en faldskærm, den virker kun når den er åben” , og der er det den enkelte, der skal være klar til forandringen før det har effekt. 

Batyah | 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut

Jeg er 58 år. Jeg har en fortid inden for drift , programmering og maskinkodning i IBM´s mainframe computerverden. Efter at have været i berøring med stress valgte jeg at skifte spor og begyndte at læse til lærer samtidig med, at jeg underviste i folkeskolen. Det var vidunderligt at arbejde med børn og unge.

Efter en trafikulykke d. 7. januar 2007 ændrede mit liv sig radikalt med 100% hukommelsestab og mistet førlighed. Jeg brugte en del år på at blive menneske igen. Det store vendepunkt for mig kom, da jeg endelig blev undersøgt, og det viste sig, at jeg havde en hjerneskade. Det forklarede, at jeg bl.a havde store problemer med hukommelsen. Det betød også, at jeg trappede ud af diverse mediciner, og langsomt men sikkert fik jeg det bedre, og jeg tog grundforløbet på psykoterapeutskolen i København.

Samtidig begyndte jeg at læse om hypnose og hypnoterapi, og der blev offentliggjort flere succeshistorier om mennesker, som var senhjerneskadede, og som havde haft stor gavn af hypnose og hypnoterapi. Derfor valgte jeg at tage et hypnoterapi forløb. Og på ganske kort tid, fik jeg det mentalt meget bedre og min hukommelse begyndte at blive bedre dag for dag. Jeg har mærket hypnoterapiens positive indvirkning på min hjerne, og i dag vil jeg mene, at min hukommelse faktisk er bedre end den var, da jeg arbejde på højtryk i IT-branchen og var stresset.

Derfor tog jeg beslutningen at starte på uddannelse som 5-PATH hypnoterapeut samt 7-PATH selvhypnose instruktør hos Hypnosehuset Danmark.

Jeg er så glad. I dag arbejder jeg som hypnoterapeut, hvor jeg kan hjælpe andre. I psykoterapien taler man om, at man skal ”bryde en modstand” (gøre noget, man ikke kan lide) 100 gange, før man har fået underbevidstheden til at forstå, at den skal bryde vante mønstre. I hypnoterapien arbejder vi med psykoterapeutiske værktøjer, mens klienterne er i hypnose… og vi kan derfor ændre de uhensigtsmæssige mønstre på meget kort tid. Jeg elsker at arbejde med mennesker, at se deres fremskridt… Om det er et effektivt rygestop, en social angst, en aggressiv adfærd, smertelindring eller noget helt andet… 

Læs evt hvad andre klienter har fået ud af deres behandling hos os her

Hypnose syd støtter op om følgende projekter.

csr-maerket logo
CO2-neutral med Vitapus

KONTAKT OS

+45 30 48 40 32

 

priser

Pris for behandling med hypnose og hypnoterapi hos Hypnose Syd:

 

Vi modtager enten kontant betaling eller betaling via mobilepay. Der afregnes ved hver session. 

Vær venligst opmærksom på, at du ikke kan betale med Dankort eller foretage en bankoverførsel.

 

Hypnose session: 

En session varer op til 2 timer.

1.400.- kr.


Røgfri med hypnose:

 (kun en session nødvendig)

1.400.- kr.


Foredrag: 

Ring evt. og få et tilbud på netop det specifikke emne du ønsker det skal handle om (Arbejde med sen-hjerneskade, Hypnose i skoler, ADHD, Depression, Angst mv.)

2.000.-kr.

Selvhypnose Kursus: 

kurset strækker sig over to dage, oftest lørdag og søndag, fra kl. 10.00 til 15.00

2495,-kr.

Afbuds og betalingsbetingelser:

Afbud meddeles senest 48 timer før en session, da der så er mulighed for at give tiden til en anden.

Såfremt afbud meldes senere end 48 timer før sessionens start, faktureres 50% af sessionens pris.

Såfremt der meldes afbud samme dag, faktureres sessionens fulde pris.

Kontakt os i dag

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside