"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

OM HYPNOSE SYD

Vi er her for at hjælpe dig i din forandring. Derfor vil vi også gøre vores bedste for at give dig et overblik over, hvad du skal forvente af antal sessioner.

Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til hypnose og hypnoterapi og selvfølgelig – om selve behandlingen.

Ring til os.

Tonny Læbel, indehaver · 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut 

Jeg er 55 år.

Jeg modtog i 2016 og i 2018 den internationale pris, som “Årets Instruktør”. 

Igennem snart 30 år har jeg arbejdet professionelt med mennesker – både børn, unge og voksne.

Aldrig har jeg set så megen forandring på så kort tid blandt de klienter, som har valgt at bruge 5-PATH® hypnoterapi.

Jeg er målrettet i mit arbejde med mine klienter og du vil opleve stor grad af engagement, nærvær og fordybelse i vores sessioner.

Berit · 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut

Berit er 54 år og arbejder fuld tid som hypnotisør og hypnoterapeut.

Berit har en anerkendende og respektfuld tilgang til mennesket. Hun er autentisk og troværdig med stor opmærksomhed og indlevelsesevne. Berit arbejder seriøst, målrettet og systematisk, samt er meget løsningsorienteret.

Berit har en kæmpe livsglæde, som du helt sikkert vil mærke, når du er klient hos hende. 

Berit arbejder med alle aldersgrupper og favner bredt omkring de udfordringer, som ønskes behandlet bl.a. kan nævnes stærk indre uro, angst, søvnløshed, tankemylder, lavt selvværd, vægttab, stress, depression og sorg.

I arbejdet omkring børn og unge tilbyder Berit 1. session ude i hjemmet, hvor hele familien får introduktion til hypnosen og dens effektfulde virkning. Sessionen afsluttes med gruppehypnose.

Laila Felicia er 47 år gammel og udlever sin passion som ACT- og Hypnoseterapeut på fuldtid.

Hun har et positivt fokus på livets til tider, svære udfordringer, og vil altid møde dig med anerkendelse, ro og med troen på, at du er noget ganske unikt. Laila Felicias motto er; ”det er svært, indtil vi får det lært”, og vil med stor tro på dine evner, styrker og ressourcer lytte nærværende til dig og din fortælling – netop for at støtte dig i din læring og forandring til et meningsfyldt og rigt liv.

Laila Felicia vil med stor respekt, kærligt, rummeligt, seriøst og med et positivt fokus samt smil være klar til at hjælpe dig uanset alder og udfordringer.

Miriam Marie Møllegaard er 40 år og arbejder fuld tid, som hypnoterapeut.

Miriam er en udadvendt og smilende person med stor ægthed og troværdighed. Hun har utrolig let ved at skabe et rum i tillid og tryghed sammen med sin klient. Især i forhold til børn har hun en legende tilgang og formår at være i øjenhøjde med det enkelte barn, hvilket er fremmende under forandringsprocessen i børnehypnosen.

Miriam anerkender det hele menneske og ser frem til at vejlede, hjælpe og støtte dig i dine udfordringer af enhver art, således du får din ønskede forandring.

csr-maerket logo
CO2-neutral med Vitapus