Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

OM HYPNOSE SYD

Vi er her for at hjælpe dig i din forandring. Derfor vil vi også gøre vores bedste for at give dig et overblik over, hvad du skal forvente af antal sessioner.

Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til hypnose og hypnoterapi og selvfølgelig – om selve behandlingen.

Ring til os.

Tove Risbjerg, indehaver · 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut

Tove Risbjerg, Indehaver af Hypnose Syd ApS · 5-PATH®  Hypnotisør og Hypnoterapeut.

Jeg er 56 år og min positive livsfilosofi gør, at jeg ser det bedste i dig. Igennem 30 år har jeg  arbejdet professionelt med mennesker, og jeg rummer forskelligheden  omsorgsfuldt og empatisk.

Jeg er lyttende, målrettet og min intuition gør, at jeg hurtigt forstår det livsmønster, du ønsker at forandre. 
Tillid er afgørende for at skabe positiv varig forandring, og jeg støtter og guider dig i processen.

 

Når vi gerne vil forandring, ligger løsningen gemt i det underbevidste sind.

Vi forsøger ofte at løse udfordringer med samme tankegang, som vi skabte dem. Mærk i stedet den bagvedliggende følelse, og du finder svaret.

Hypnosen arbejder på et dybere niveau end den afklarende terapeutiske samtale. Du tager ejerskab på et følelsesmæssigt plan, og du mærker varig forandring. Derfor arbejder jeg med 5-PATH® Hypnoterapi.

Du vil opleve stor grad af engagement, nærvær og fordybelse hos Hypnose Syds terapeuter. Vi er professionelle med afsæt i et positivt livssyn. Vi ser det gode i mennesket uanset, hvilken udfordring du kommer med.

 

 

 

 

Lone

csr-maerket logo
CO2-neutral med Vitapus