Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

OM HYPNOSE SYD

Vi er et stærkt TEAM af professionelle og omsorgsfulde terapeuter med stor livs -og arbejdserfaring. Vi er klar til at hjælpe dig.

Du vil opleve det i samme øjeblik, du træder ind i klinikken.

Hypnose Syd ligger i et roligt naturskønt område, der forstærker den ro, du tager med efter hver session.

Hypnose er så meget mere end en klinisk beskrivelse. Det er et tillidsfuldt møde mellem dig og din terapeut.

Det er vigtigt, at der skabes et tillidsfuldt møde i vores samtale, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål til hvad hypnose er, og hvorfor det virker så effektivt. Når du oplever at blive mødt og forstået i dit ønske om forandring, er du åben og modtagelig for hypnosen, hvilket er afgørende for dets positive effekt. Sammen finder vi frem til dit personlige hypnoseforløb.

Ring 4017 2324 eller kontakt@hypnose-syd.dk 

Vi svarer altid indenfor 24 timer

Tove Risbjerg, indehaver · 5-PATH® Hypnotisør og Hypnoterapeut og SKILL trivselsfacilitator

Tove Risbjerg, Indehaver af Hypnose Syd ApS · 5-PATH®  Hypnotisør og Hypnoterapeut.

Jeg er 57 år og min positive livsfilosofi gør, at jeg ser det unikke i dig.

Jeg rummer forskelligheden  omsorgsfuldt og empatisk. Jeg er lyttende, målrettet og min naturlige intuition gør, at jeg hurtigt forstår det livsmønster, du ønsker at forandre.

Igennem 30 år har jeg arbejdet professionelt med mennesker, bl.a. som børnehaveklasseleder med fokus på børns trivsel og læring samt Certificeret Stresscoach hvor tanker og vaner er grundlæggende for forandring. At opdage HYPNOSENS VERDEN bliver mit livs vendepunkt både privat og professionelt. Jeg slipper 23 års kronisk muskelsmerter, kreativiteten blomstrer på ny, og spændende tiltag er allerede i støbeskeen. Jeg oplever og mærker med andre ord hypnosens positive effekt samt personlig livssucces.

Når vi gerne vil forandring, ligger løsningen gemt i det underbevidste sind. Vi skal lære at lytte til kroppens signaler. Vi forsøger ofte at løse udfordringer med samme tankegang, som vi skabte dem. Mærk i stedet den bagvedliggende følelse, og du finder svaret. Hypnosen arbejder på et dybere niveau end den afklarende terapeutiske samtale. Du tager ejerskab på et følelsesmæssigt plan, og du mærker varig forandring. Derfor arbejder jeg med 5-PATH® Hypnoterapi.

Du vil opleve stor grad af engagement, nærvær og fordybelse hos Hypnose Syds terapeuter. Vi er professionelle med afsæt i et positivt livssyn. Vi ser det unikke i mennesket uanset, hvilken udfordring du kommer med. Tillid er afgørende for at skabe positiv varig forandring, og vi støtter og guider dig i din livsforandrende proces.

Charlotte Kalborg Ploug, konsulent  · 5-PATH®  Hypnotisør og Hypnoterapeut

Jeg er 50 år og i mit tidligere arbejde som erhvervscoach og konsulent har jeg specialiseret mig i at støtte  erhvervskvinder, iværksættere og selvstændige med at styrke deres mentale sundhed, selvværd og tro på egne evner.

Min egen livsforandring begyndte, da jeg som 13-årig var indlagt på hospitalet med alvorlig stafylokok infektion og eksem over hele kroppen. En venlig sygeplejerske opfordrede mig til dagligt at stå foran spejlet og gentage, at jeg er smuk, jeg er dejlig og jeg er helt perfekt som jer er! Dette mantra hjalp mig gennem mine teenageår, hvor jeg kæmpede med eksem og alvorlige astmaanfald. Jeg ændrede tanken og følelsen af at være god, som jeg er.

Hypnose blev ”min vej” til en dybere selvforståelse og erkendelse af egne handlemønstre. Siden har jeg personligt stillet spørgsmålstegn ved min egen værdi og anvendt hypnose som terapiform gennem størstedelen af mit voksenliv.  Derfor er jeg uddannet Hypnoterapeut og deler denne transformative værktøjskasse med dig.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og støttet under vores sessioner. Jeg forstår kampen med tvivl og usikkerhed, og jeg er her for at guide dig mod en dybere forbindelse med din indre styrke og værdi samt hjælpe dig med at nå dine mål og overvinde dine udfordringer.

 

 

 

csr-maerket logo
CO2-neutral med Vitapus