Tonny

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

session2

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Hypnose Syds behandlere

"Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål om hypnose og behandling, du har brug for"

Tonny Læbel

OM HYPNOSE SYD

Vi er her for at hjælpe dig i din forandring. Derfor vil vi også gøre vores bedste for at give dig et overblik over, hvad du skal forvente af antal sessioner.

Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til hypnose og hypnoterapi og selvfølgelig – om selve behandlingen.

Ring til os.

Tonny Læbel, indehaver · 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut 

Jeg er 55 år.

Jeg modtog i 2016 og i 2018 den internationale pris, som “Årets Instruktør”. 

Igennem snart 30 år har jeg arbejdet professionelt med mennesker – både børn, unge og voksne.

Aldrig har jeg set så megen forandring på så kort tid blandt de klienter, som har valgt at bruge 5-PATH® hypnoterapi.

Jeg er målrettet i mit arbejde med mine klienter og du vil opleve stor grad af engagement, nærvær og fordybelse i voressessioner.

 

 

Laila Felicia er 47 år gammel og udlever sin passion som ACT- og Hypnoseterapeut på fuldtid.

Hun har et positivt fokus på livets til tider, svære udfordringer, og vil altid møde dig med anerkendelse, ro og med troen på, at du er noget ganske unikt. Laila Felicias motto er; ”det er svært, indtil vi får det lært”, og vil med stor tro på dine evner, styrker og ressourcer lytte nærværende til dig og din fortælling – netop for at støtte dig i din læring og forandring til et meningsfyldt og rigt liv.

Laila Felicia vil med stor respekt, kærligt, rummeligt, seriøst og med et positivt fokus samt smil være klar til at hjælpe dig uanset alder og udfordringer.

 

 

Lone

csr-maerket logo
CO2-neutral med Vitapus