"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

Jalousi

Jalousi er en komplex følelse der ofte er sammensat af flere forskellige følelser bl.a. angst, vrede og “ked af det – hed” skyld eller skam følelse. Denne tilstand er ødelæggende både for dig der lider af den, og for dine nærmeste som det går ud over.

Jalousi opstår når du føler at dit forhold er truet af andre mennesker som, måske viser interesse for din kæreste. Det kan naturligvis være noget der reelt sker, men det kan også være ren indbildning eller tankespin, startet af en følelse at ubehag. Fordi dit forhold er vigtigt for dig, bliver du bange for at miste det.  Ofte kan det være svært at indrømme at man er jaloux. Vi kan meget lettere få øje på det hos andre. Jalousi bunder ofte i lavt selvværd, men følelsen der ligger bagved, er den dybeste grundfølelse af dem alle, nemlig angst. Angst for at miste, for at blive forladt eller for at være alene, stødt ude.

Der er flere grader af jalousi, som i den lille udgave, måske ligefrem kan være god og støttende for et forhold. Den tilstand, som får os til at gøre os umage med vores forhold og se ordentlig ud, stramme os an og gøre det rigtige.

Men når det begynder at ødelægge forholdet, er den ikke ok mere. Når du begynder at få lyst til at tjekke kærestens mails og beskeder, når det bliver værre og du begynder at opføre dig som en hustyran eller et offer, når du gør ting, som du ikke selv ville bryde dig om, at andre gjorde imod dig, så er det på tide at få gjort noget ved det.

Når vi arbejder med 5PATH hypnose går vi bl.a. i samarbejde ind og finder årsagen til at denne følelse i første omgang opstod. Hvis den stamme fra afvisninger i barndommen, arbejder vi på at rette de fejlagtige overbevisninger det afstedkom, således at følelsen ikke trigges på samme måde mere. Men vi arbejder også på at ændre handlemønstre og uhensigtsmæssig adfærd, som var forbundet med jalousien. Du vil typisk også lære at berolige dig selv og derved kunne slukke for dit indre alarmberedskab og forblive i ro.

Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til at du har Jalousi, eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at Jalousien helt forsvinder eller en betydelig reduktion i graden af din Jalousi.

FÅ ET LIV UDEN JALOUSI – Ønsker du at leve uden Jalousi, kontakt os for at høre mere om hvornår vi kan starte din positive forandringsprocess.

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside