Hypnose mod jalousi

Jalousi er en komplex følelse, der ofte er sammensat af flere forskellige følelser, det kan afhjælpes med hypnose mod jalousi. Følelserne kan bl.a.  være angst, vrede og “ked af det – hed” skyld- eller skamfølelse. Denne tilstand er ødelæggende både for dig, som lider af den, og for dine nærmeste som det går ud over.

Jalousi opstår, når du føler, at dit forhold er truet af andre mennesker. Måske viser de interesse for din kæreste eller har flere penge. Det kan naturligvis være noget der reelt sker, men det kan også være ren indbildning. De mange tankespin starter en følelse af ubehag. Fordi dit forhold er vigtigt for dig, bliver du bange for at miste det. Ofte kan det være svært, at indrømme at man er jaloux. Vi kan meget lettere få øje på det hos andre. Jalousi bunder ofte i lavt selvværd. Følelsen der ligger bagved, er dog den dybeste grundfølelse af dem alle, nemlig angst. Angst for at miste, for at blive forladt eller for at være alene, stødt ude.

Grader af jalousi

Der er flere grader af jalousi, som i den lille udgave, måske ligefrem kan være god og støttende for et forhold. Den tilstand, som får os til at gøre os umage med vores forhold og se ordentlig ud, stramme os an og gøre det rigtige.

Men når det begynder at ødelægge forholdet, er den ikke ok mere. Fx når du begynder at få lyst til at tjekke kærestens mails og beskeder. Når du begynder at opføre dig, som en hustyran eller et offer. Når du gør ting, som du ikke selv ville bryde dig om, at andre gjorde imod dig. Så er det på tide at få gjort noget ved det.

Vase, spejl og lysestager, Hypnose Syd Tonny Læbel

 

5PATH hypnose mod jalousi

Når vi arbejder med 5PATH hypnose går vi bl.a. i samarbejde med dig ind og finder årsagen til at denne følelse i første omgang opstod. Hvis den stammer fra afvisninger i barndommen, arbejder vi på at rette de fejlagtige overbevisninger det afstedkom, således at følelsen ikke trigges på samme måde mere. Men vi arbejder også på at ændre handlemønstre og uhensigtsmæssig adfærd, som var forbundet med jalousien. Du vil typisk også lære at berolige dig selv og derved kunne slukke for dit indre alarmberedskab og forblive i ro.

 

Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til, at du har Jalousi, eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen. Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at Jalousien helt forsvinder eller en betydelig reduktion i graden af din Jalousi. FÅ ET LIV UDEN JALOUSI – Ønsker du at leve uden Jalousi, kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

Kontakt os på
+45 4017 2324

Tove Risbjerg –  Hypnose Syd