"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

bedre selvtillid Selvtillid med hypnose og hypnoseterapi

Vil vil alle sammen gerne have det…. SELVTILLID! TROEN PÅ OS SELV!!

Og hvor svært kan det være? Vi ved jo godt at vi godt kan… og alligevel holder vi os tilbage og tror ikke heeeelt på det. Kan vi nu også? Og er vi ligeså gode som de andre, der kan det samme?

Ja det er svært at være menneske nogle gange. Vi stiller store krav til os selv. Og bare alene det; det at der stilles så store krav – både udefra og fra os selv – det kan være med til at sætte en bremse for vores følelse af, at slå til. At være gode nok. At kunne præstere og performe…

Behandling af lav selvtillid med hypnose

Men der er hjælp at hente. Både for børn, unge og voksne. For selvfølgelig er du god nok. Det der med ikke at tro nok på sig selv, det er jo ikke noget du er født med, er det ikke rigtigt? Det er opstået i dit liv, din manglende tro. Måske husker du det første gang i ungdomsårene, men jeg kan sige dig, at det højst sandsynligt er startet længe før. Det gør ikke noget at du ikke ved, hvornår det begyndte. Det er jo præcist det, vi skal arbejde med i hypnoseterapien. For den uhensigtsmæssige overbevisning du går rundt med nu om ikke at kunne præstere godt nok eller ikke at føle du er god nok til det du laver, den kan vi sammen opløse så du kommer hjem i dig selv igen. Lyder det ikke dejligt?

Det kræver at du er dedikeret til behandlingen og at du går “all in”. Så kan vi sammen arbejde med dine uhensigtsmæssige overbevisninger og de følelser, der er knyttet til.

Du vil sikkert opleve stor følelsesmæssig forløsning og forandring på andre områder i dit liv også. Vores erfaring siger, at dette typisk kunne være: mere rolig i dig selv, bedre søvn, større tålmodighed, bedre selvfølelse etc.

Regn med et behandlingsforløb på ca 4 gange. Her vil vi dybdegående arbejde med dine følelser så du kan blive fri og komme hjem i dig selv!

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside