Bedre selvtillid med hypnose og hypnoseterapi

Vil vil alle sammen gerne have det…. SELVTILLID! TROEN PÅ OS SELV!!

Og hvor svært kan det være? Vi ved jo godt, at vi godt kan… og alligevel holder vi os tilbage og tror ikke heeeelt på det. Kan vi nu også? Og er vi ligeså gode som de andre, som kan det samme?

Ja, det er svært at være menneske nogen gange. Vi stiller store krav til os selv. Og bare alene det; det at der stilles så store krav – både udefra og fra os selv – det kan være med til at sætte en bremse for vores følelse af at slå til. At være gode nok. At kunne præstere og performe…

Behandling af lav selvtillid med hypnose

Men der er hjælp at hente. Både for børn, unge og voksne. For selvfølgelig er du god nok. Det der med ikke at tro nok på sig selv, det er jo ikke noget, du er født med. Er det ikke rigtigt? Det er opstået i dit liv, din manglende tro. Måske husker du det første gang i ungdomsårene, men jeg kan sige dig, at det højst sandsynligt er startet længe før. Det gør ikke noget, at du ikke ved, hvornår det begyndte. Det er jo præcist det, vi skal arbejde med i hypnoseterapien. For den uhensigtsmæssige overbevisning, du går rundt med nu, om ikke at kunne præstere godt nok eller ikke at føle du er god nok til det du laver, den kan vi sammen opløse, så du kommer hjem i dig selv igen. Lyder det ikke dejligt?

Det kræver, at du er dedikeret til behandlingen og at du går “all in”. Så kan vi sammen arbejde med dine uhensigtsmæssige overbevisninger og de følelser, der er knyttet til.

Du vil sikkert opleve stor følelsesmæssig forløsning og forandring på andre områder i dit liv også. Vores erfaring siger, at dette typisk kunne være: mere rolig i dig selv, bedre søvn, større tålmodighed, bedre selvfølelse etc.

Regn med et behandlingsforløb på ca. 4 gange. Her vil vi dybdegående arbejde med dine følelser, så du kan blive fri og komme hjem i dig selv!

Her er samtalehjørnet i venterummet, hos Hypnose Syd Tonny Læbel


Kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til, at du har lav selvtillid, eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve, at din lave selvtillid helt forsvinder eller en betydelig reduktion i graden af din lave selvtillid.

FÅ ET LIV UDEN LAV SELVTILLLID – Ønsker du at leve uden lav selvtillid, kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

Vil du vide mere

Annette Aggerbeck har nogle spændende vinkler på selvtillid på netdoktor.dk

Behandling af angst

Kontakt os på
+45 4017 2324

Tove Risbjerg –  Hypnose Syd