"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

hypnose mod neglebidning

Behandling af neglebidning med hypnose.

Er du ked af dine nedbidte negle? Måske har du igen og igen forsøgt at stoppe, men opdager så pludselig, at du sidder med neglene mellem tænderne uden overhovedet at have opdaget det?

Det er fordi din underbevidsthed “tager over”… det har den det især med at gøre når du falder i staver, koncentrerer dig, slapper af eller måske er nervøs..

Det er også derfor mange oplever, at de tager en beslutning om at stoppe med at bide negle, men det holder kun kort. Beslutningen tages nemlig med det bevidste sind – men vanerne styres af det underbevidste. Så det er egentlig logisk nok hvorfor beslutningen om at stoppe med at bide negle ikke holder ret længe. 

Vi har mange klienter som har bidt negle i mange år. Siden barnsben for de flestes vedkommende. 

Behandling af neglebidning med hypnose og hypnoseterapi

Vi kan hjælpe dig. Og det kan vi fordi vi, som hypnoseterapeuter, primært arbejder med det underbevidste sind. Det er her vaner og overbevisninger ligger “kodet”. Vaner kan forholdsvis let brydes med hypnose. Det kræver naturligvis at du er fuldt ud motiveret og går “all in” i behandlingen.

Som oftest kan du slippe af med vanen ved blot én behandling med hypnose. Men ofte vil det være godt for “neglebidningsklienter” at gå ind i det vi kalder et fuldt forløb, som typisk er på 4 behandlinger. Når vi anbefaler dette, skyldtes det, at der som oftest ligger meget “bag” neglebidningen. Det være sig usikkerhed, selvværdsproblematikker, angst, uro eller ubearbejdede følelsesmæssige oplevelser. 

Derfor vil vi altid prioritere at snakke i telefon med dig inden vi aftaler tider. Så har vi mulighed for at spørge ind til dig og forventningsafklare sammen med dig. 

Uanset om du vælger én eller 4 behandlinger med hypnoseterapi, så er det en stor gave at give dig selv. 

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside