"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

Behandling af OCD med hypnose og hypnoterapi

Hvis du lider af OCD / tvangstanker, så ved du, hvor meget det kan være med til, at styre dit liv.

Hvordan kan noget så irrationelt have så stor betydning?

Vores erfaring er, at klienterne, der kommer til os, som oftest god ved, i deres bevidste d´sind, at der ikke er nogen, der kommer til skade selvom de ikke slukker og under for kontakten et vist antal gange. 

De ved også godt, i deres hoved, at de HAR slukket for strygejernet eller at de HAR låst døren…… og alligevel bliver det tjekket hundredvis afgange.

Vi oplever ganske ofte, at klienters OCD kan bestå i at være bange for bestemte ting. Det kan eksempelvis være “bange for bakterier” eller “bange for at gøre andre fortræd”. Men det kan også være meget andet.

En uhensigtsmæssig overbevisning

Men du er ikke født med din OCD. Det er der heldigvis ingen, der er . Den er kommet ind i dit liv på et tidspunkt. Og højst sandsynligt så ser du din OCD so en slags fjende, der vil tage kontrol….

Men den har et formål…. og det er her, vi som hypnoterapeuter, arbejder anderledes end andre behandlere du højst sandsynligt har været hos. 

Kontakt os i dag og lad os fortælle dig mere om, hvordan vi arbejder.

 

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside