Behandling af spiseforstyrrelse med hypnoterapi

Behandling af spiseforstyrrelse

Med en behandling af spiseforstyrrelse med hypnoterapi hjælper vi dig videre i dit liv. Hvis du læser på denne side netop nu, så er du sikkert forælder til et barn med spiseforstyrrelse eller du lider selv af det. Uanset hvad, så ved du, hvor meget spiseforstyrrelse fylder i dit liv.

Spiseforstyrrelse opstår ofte i teenageårene, men ikke altid. Jeg har haft klienter, som lige siden barnsben har haft udfordringer i forhold til mad, krop eller vægt og jeg har ligeledes oplevet spiseforstyrrelse indtræde hos klienter i voksenalderen.

Hvordan arbejder vi med spiseforstyrrelse?

Spiseforstyrrelse kan være mange ting. Her er nogle eksempler:

  • Klienten overspiser og mærker ikke længere mæthed
  • Klienten overspiser for derefter at kaste maden op igen
  • Klienten spiser mindre mad, end hvad kroppen har brug for
  • Klienten spiser på følelser fremfor på kroppens reelle sultbehov

Fælles for alle disse symptomer ligger et ubearbejdet forhold til følelser og overbevisninger.

– Hvad mener jeg med det?

  • Følelser:       
    Følelser er vores indre GPS. Vi er født med evnen til at kunne føle. Det være sig ked af det hed, angst, vrede, skyld, skam, glæde, osv. Men i løbet af vores liv, lærer de fleste af os, at lukke ned for visse følelser.

”Kan du så gå ind på dit værelse!!! Og så kan du komme ud igen, når du kan opføre dig ordentligt”, fik vi måske at vide som barn.

Vi lærte, at det var hensigtsmæssigt at lukke ned for vrede eller frustration for at være i fællesskabet. Vi følte os forkerte. Vi lavede os om.

Da vi blev teenagere blev det endnu sværere. Her er det vigtigere end nogensinde før at være accepteret i fællesskabet. Vi vil gøre ALT for at passe ind. Der bliver også stillet krav, der er helt anderledes end i folkeskolen. Det er svært både socialt og fagligt. Nærmest som at få et chok! Og teenageren vil gøre ALT for at have kontrol. Måske sætter hun eller han urealistiske mål om kroppens udseende?

  • Overbevisninger:
    Alle har vi overbevisninger. Overbevisninger dannes igennem hele livet. Det er dejligt, hvis vi har gode overbevisninger om os selv og omverdenen. F.eks. at ”jeg kan mestre” og ”verden er et godt og trygt sted at være”. Men mange af os har også uhensigtsmæssige overbevisninger, som vi møder livet med.

De fleste af os kender overbevisningen ”Jeg er ikke god nok”…

Min erfaring er, at spiseforstyrrede klienter ofte døjer med selvværdet. Derfor vil vi have fokus på dette også under behandlingen.

 

Med en behandling af spiseforstyrrelse med hypnoterapi  – kontakt os og få den nødvendige hjælp

Med 5-PATH hypnoterapi arbejder vi med årsagen til, at du døjer med Spiseforstyrrelse, eller at du ikke får reageret korrekt på følelsen.

Med hypnose og hypnoterapi vil du allerede efter første behandling opleve en betydelig reduktion i graden af din Spiseforstyrrelse.

FÅ ET LIV UDEN SPISEFORSTYRRELSE– Ønsker du at leve uden Spiseforstyrrelse, kontakt os for at høre mere om, hvornår vi kan starte din positive forandringsproces.

Hvad er spiseforstyrrelser egenligt?

Du kan finde en interessant artikel på wikipedia eller på Netdoktor omkring spiseforstyrrelser

Behandling af angst

Kontakt os på
+45 4017 2324

Tove Risbjerg –  Hypnose Syd