"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Slider

Behandling af emetofobi med hypnose

For det første vil jeg gerne sige: “du er ikke alene”.

Lider du af emetofobi så kan du måske gå rundt og ro, at du er den eneste i hele verden med dette problem. Men det er du ikke! Ikke at det nødvendigvis hjælper dig at vide det, men mange føler sig alene og “unormale” med denne lidelse. Jeg oplever ganske ofte, at mine klienter ikke deler det med nogen. Og derfor forbliver lidelsen meget tabubelagt. Mange skammer sig over, at være bange for at kaste op eller bange for at se andre kaste op. 
Min erfaring siger mig endda, at emetofobikere faktisk meget sjældent kaster op. 

Min erfaring siger mig også, at lidelsen ofte er opstået i de tidlige børne/ungeår. Ofte som følge at følelsen af “tab af kontrol” på et tidspunkt i klientens liv, ofte i forbindelse med opkast eller pårørendes sygdom.

Du har dog intet at skamme dig over.
Angst for opkast er som sådan ikke anderledes end alle mulige andre former for uforklarlig angst. De fleste der er bange for edderkopper, fugle eller elevatorer ved jo også godt, med deres bevidste sind, at der ikke er noget farligt i disse… men kroppen reagerer alligevel..
Det samme oplever du sikkert. Du ved jo godt med dit hover, at det ikke er farligt at kaste op eller se andre kaste op. Men alligevel reagerer din krop hver gang dine børn er syge eller vi nærmer os influenza-sæsonen. For lige så vel som angst for edderkopper, fugle eller elevatorer kan sætte sig i kroppen / i underbevidstheden – så kan angst for at kaste op også sætte sig. Det kan vi ikke fjerne med vores bevidste sind. Her kan hypnose og hypnoseterapi hjælpe. 

Behandling af emetofobi

Du skal forvente 2-5 behandlinger alt efter hvor meget du har med i “bagagen” så at sige. Samtidig kan du forvente, at få bedring på mange andre områder af dit liv, som feks mindre generel angst/utryghed, bedre selvværd etc. 

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside