Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Overvægt

Overvægt
Jannie har i sin blog beskrevet et forløb med stress, hvor Hypnoterapi blot er en af flere behandlingsformer som hun har
Tonny blev ikke bare min redningskrans, han blev speedbåden der hev mig op og sejlede mig ind til land. Satte mig i en strandstol og stak mig en Pina Colada og lod den sidste stress flyde med bølgerne ud. Det sjove er jeg tog egentlig fat i Hypnose-Syd – fordi jeg synes jeg var et sted nu, hvor jeg var klar til at få bearbejdet min overspisning. Det var omkring start feb. 2022, et par uger inden jeg skulle starte op på job igen.
Jeg kunne mærke min overspisning og ekstreme kropsfokus fyldte sygt meget stadig og som jeg skrev til Tonny:
“Jeg kan se fra jeres klienters udtalelser, at du har erfaring med at ændre de dybtliggende tanker/overbevisning som gør mad styrer mig og er mit drug i livet. Jeg har gået til coaches, eksperter i overspisning og psykoterapeut, men intet af det hjælper i sidste ende på den del. Jeg har sådan en fornemmelse af der ligger noget gemt bag en dør inden i mig, som jeg ikke kan finde frem til i ”vågen” tilstand. Og at bag den dør gemmer de ting sig som gør at jeg overspiser, har svært ved tætte relationer, svært ved at finde glæde i mit liv/arbejdsliv og nok en del af mit stresskollaps i august 2021. Jeg begynder arbejde stille og rolig i feb. Overspisning har desværre stadig meget af styringen i mit liv og jeg enten overspiser og/eller bare spiser usundt. Det har medført et massivt vægtøgning på 30 kg. Jeg kender meget til kost, motion og bla. bla. Og kan efterhånden brække mig bare ved at tænke på de regler, restriktioner og hvad der tegnes som det rigtige (som du måske kan fornemme ligger der en masse vrede og sorg gemt i alt det her). For der er jo 10.000 latterlige meninger om det. Jeg vil bare gerne have madRO og kropsRO, føle mig hjemme i mig selv – være glad. Nogen mener at det er en nyttig oplysning, at jeg er for tidlig født, fik ikke mad de sidste uger i min mors mave da det halve af moderkagen var forstenet, vejede 1650 gram, jeg blev taget ud ved kejsersnit og lå i kuvøse derefter. Igennem min opvækst var min far var meget fokuseret på sund mad og min mor var og fokuseret på at være slank. Min første spiseforstyrrelse var anoreksi som 14 årig, som dukkede op da min far var alvorligt syg.”
Jeg vidste, at der var en nøgle til en magisk dør, jeg ikke selv kunne hive frem. Jeg vidste der lå noget fortrængt og noget guld derinde og derfor blev hypnose / hypnoterapi en del af min healingsrejse. Og SHIT det er hårdt, og SHIT det er godt! Fordi min mavefornemmelse om den lukket dør, den var korrekt.
Og sikke traume og diamanter der lag i lag lå derinde – at få det bearbejdet har åbnet op for en helt ny verden og helt ny måde at anskue mange ting på.
Der er så mange aha-oplevelser jeg får lige nu, hvor efter jeg har gjort et eller andet – det kan være en ting som hente at take away – hvor når jeg går ud af døren, går det op for mig, at jeg var ikke presset eller stresset over at skulle gå der ind og hente det. Jeg gjorde det bare uden overhovedet at have givet det en tanke! Ro for mig har været = med en bestemt følelse, som nok mere har været følelsen af lykke. Så jeg tog et valg i min første hypnose at prøve ikke at dømme den måde jeg følte ting på, fordi det landede sgu ikke lige som jeg ville ha’ det med de føleser der. SÅ jeg øvede mig i ikke at forvente en bestemt følelse. Pga det gik det op for mig, at ro for mig i kroppen, er noget helt andet – det er ikke et high, som feks lykke, glæde, forventingsglæde.
Det kan måske bedst beskrives som en plain leverpostejsmad – ikke nogle store udsving og med få og til tider uden analyserende og bedømmende tanker. (og faktisk siden jeg startede med at skrive den her, som er ca. 3 uger siden nu – har jeg lært endnu mere om tankernes kraft og hvordan de kan ryge lidt mere i baggrunden) Den første session lærte Tonny mig også om hvordan jeg kunne berolige mig selv via vejrtrækning, jeg har fået mange af de her tips igennem året. Men den her er sgu god nok. Jeg kan i en kæmpe følelses-bølge 9 ud af 10 gange berolige mig selv. Som han forklarede mig den gang, han kunne se jeg trak vejret oppe i brystkassen, det signalere åbenbart kamp/flugt til kroppen – så tænder den hjernedel jeg ikke kan huske navnet på og de andre slukker. HA, sygt nok – så min krop er aldrig i ro. Sygt nok. Men shit hvor har han ret. Træk det vejr helt ned i maven. Da jeg vågner morgenen efter min første hypnosesession – det var himmelsk. Jeg havde ro og fred i min krop. Det var mit livs største gave. Den varede ikke ved så længe, men jeg var på vej. Og nu her 4 sessioner senere, så begynder det at være den styrende del i mig. Amen, det er for vildt! SERIØST, det er en ubeskrivelig, at få lov at opleve efter et liv med et dommerkontor på øverste etage på overarbejde.
Tak Tonny!
Hypnoseterapi Det er en gave til dig selv når og hvis du føler dig klar. Jeg sagde faktisk til en af mine sessioner, at jeg til tider havde følt mig klar til den lukkede – hvor til Tonny sagde noget ala: Det er her dem fra den lukket kommer når håbet føles langt væk FORDI det er, tror jeg, i hypnose at du kan få løst op i de traumer du måske ikke vidste var der. Gemt inde i den lort du ikke har lyst til at se på, gemmer sig alt magien. Får du dealet med alt lortet, så kommer diamanterne frem. Citat Jannie Bjørn Jensen, 2022 #Bøger (til når du er ved at være oven på igen) The Secret, Rhonda Byme The greatest secret, Rhonda Byme Helbred dit liv, Louse L. Hay
Afslutningsvis:
Jeg ville ikke have været uden mit stressforløb – fordi det var det der skulle til for mig. Og de gaver, aha-oplvelser og læringen jeg har fået med gør, at jeg har meget mere plads til: Kærlighed, tillid, håb, sjov, tro og et fundament i mig selv som krævede en ombygning inden det kunne stå stærkt.
Tak for at måtte bruge din historie Jannie