Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Familie Hypnose mod socialangst

Familie-Hypnose mod social angst

Hej Tonny/ Hypnose Syd

Her er min feedback 👍😊

Jeg kontaktede Hypnose Syd, da jeg har en teenage datter med socialangst.

Første gang kom Tonny hjem til os, hvilket var en super start, når det handler om angst. Så jeg selv, mine 2 døtre blev introduceret til hvad hypnose er og fik også prøvet det.

Efter 1. besøg syntes datteren med angst ikke at kunne mærke forskel, men jeg syntes hun virkede “lettere” og havde nemmere til smil.Jeg selv syntes jeg havde smidt “4 kilo”

2. Besøg var på klinikken, hvor min datter prøvede hypnose. Hun ville gerne at jeg blev, så jeg nok også lidt gavn af det 🙂. Efter denne hypnose var det første jeg bemærkede at den ellers stille pige havde mere lyd på stemmen.

Ved 3. besøg syntes teenage pigen ikke at det var noget for hende, og det det sagde hun først da vi nåede frem. Det endte med at jeg tog hypnosen. Det var en god løsning for det hele hænger sammen. En datter med angst påvirker alle i familien. Og hvordan en mor har det/håndterer udfordringerne har også indflydelse på resten af familien/husstanden.

Så tak til Tonny/Hypnose Syd

Med venlig hilsen

Anne-Marie

Her kan du læse mere om Familie hypnose

Link til Angstforeningen