Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Signe Juhl Nielsen

Jeg fik hjælp til mange ting på en gang, Signe Juhl Nielsen

Jeg kontaktede Hypnose Syd, fordi jeg var blevet mor for første gang og tidligere har været sygemeldt for stress. Min datter havde en hård start på livet og dermed blev jeg personligt udfordret og mine gamle stress symptomer begyndte at vise sig. Jeg valgte at søge hjælp, da jeg gerne ville have min datter og jeg fik en god start på vores liv sammen. Efter blot 4 behandlinger hos Katja, blev hele min hverdag anderledes og længe efter mærkede jeg forandringer – også forandringer på ting jeg ikke havde bedt om at få hjælp til. Hertil kan jeg tilføje at blot efter 1 behandling mærkede jeg forskel. Jeg var begyndt at blive indelukket, men jeg tog mig selv i at smile og sige hej til en fremmede, da jeg var nede og handle i byen. Jeg kunne slet ikke huske, hvornår jeg sidst havde gjort det.
Idag kan jeg gå i bad og få vand i hovedet uden at gå i panik, jeg kan til trods for min angst for edderkopper godt tage de mindre af slagsen med fingrene nu – hvor jeg før hoppede op på stolen og kaldte på min mand. Jeg har fået en indre ro og mit tankemønster og holdninger til hverdagens generelle udfordringer er blevet anderledes og meget mere positive. Jeg har fået troen på mig selv tilbage og jeg ved, at jeg er uperfekt perfekt og at jeg gør mit bedste for mig selv, min datter, familie og min omgangskreds. Jeg kan sige pyt til ting, hvis ikke de lykkes som håbet og jeg giver mig selv lov til at stoppe op og trække vejret, hvis noget går for hurtigt.

Jeg fik hjælp til mange ting på en gang og kan varmt anbefale andre at tage til Hypnose Syd, hvis de har nogle udfordringer, hvor man har brug for en hjælpende hånd til at komme videre.

Signe Juhl Nielsen