Tonny

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

session2

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Hypnose Syds behandlere

"Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål om hypnose og behandling, du har brug for"

Tonny Læbel

Rikke fra Aarhus

Rikke fra Aarhus, jeg har ændret måden jeg ser mig selv på.
Jeg er enormt glad for, at jeg prioriterede at bruge penge på dette forløb hos Hypnose Syd, af i alt 6 gange ved Berit, da det har været en investering i mig selv.

Berit har mødt mig i mine tanker og udfordringer, men også “provokeret” mig til at se tingene fra nye perspektiver, hvilket har beriget mig enormt. Ting jeg aldrig ellers ville have kommet frem til, og som har ændret måden jeg kommunikerer med og forstår mine nærmeste på – og ser og forstår mig selv på for den sags skyld. Jeg valgte netop et hypnoseforløb, da jeg havde brug for at komme nogle lag dybere ned, hvor jeg ikke selv kunne “styre” mine svar – og det har Berit ført mig trygt igennem. Jeg kan mærke hvordan tingene har arbejdet i min underbevidsthed, og da jeg har været åben for forandring, sker det fuldstændigt naturligt i takt med sessionerne.

Så tusind tak til Hypnose Syd og til Berit, der foruden at være enormt dygtig, også er et smilende og meget empatisk menneske.

En stor anbefaling herfra.

Mange hilsner
Rikke (Aarhus)