Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Rikke fra Aarhus

Rikke fra Aarhus, jeg har ændret måden jeg ser mig selv på.
Jeg er enormt glad for, at jeg prioriterede at bruge penge på dette forløb hos Hypnose Syd, af i alt 6 gange ved Berit, da det har været en investering i mig selv.

Berit har mødt mig i mine tanker og udfordringer, men også “provokeret” mig til at se tingene fra nye perspektiver, hvilket har beriget mig enormt. Ting jeg aldrig ellers ville have kommet frem til, og som har ændret måden jeg kommunikerer med og forstår mine nærmeste på – og ser og forstår mig selv på for den sags skyld. Jeg valgte netop et hypnoseforløb, da jeg havde brug for at komme nogle lag dybere ned, hvor jeg ikke selv kunne “styre” mine svar – og det har Berit ført mig trygt igennem. Jeg kan mærke hvordan tingene har arbejdet i min underbevidsthed, og da jeg har været åben for forandring, sker det fuldstændigt naturligt i takt med sessionerne.

Så tusind tak til Hypnose Syd og til Berit, der foruden at være enormt dygtig, også er et smilende og meget empatisk menneske.

En stor anbefaling herfra.

Mange hilsner
Rikke (Aarhus)