Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Hjælp til stress og angst

Hjælp til stress og angst

Jeg har brugt en stor del af mit liv på at have det skidt, fordi jeg har præsteret over evne i forsøget på at leve op til egne og andres forventninger Det har blandt andet har haft forårsaget stress og angst.

Jeg ønsker ikke for nogen andre at skulle bruge deres liv på det samme. Jeg vil til enhver tid anbefale Hypnose Syd som et godt sted at søge hjælp.

Jeg har tidligere været forbi og været glad for andre behandlingsformer, men jeg er særligt taknemmelig for mit valg om at forsøge mig med hypnoterapi. Først med hypnosen er det lykkes mig at finde ind til, hvad der har forhindret mig i at skabe de positive forandringer i mit liv, som jeg i årevis har søgt efter.

Ligesom hypnosen har været et effektivt redskab til at forløse følelser som sorg, vrede, angst og skyld. Det er alt det der har stået i vejen for et liv med et godt selvværd, velvære og glæde.

Det er fantastisk at opleve at få forløst følelser, der igennem længere tid har fyldt uhensigtsmæssigt meget negativt.

Således får Hypnose Syd hermed de varmeste anbefalinger fra min side.

Sisse Daugbjerg Lavsen, 36 år

 

Læs mere om hjælp til stress og angst her.

Læs mere om hjælp til angst her.

Læs mere generelt om stress og angst her.