"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

"Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål om hypnose og behandling, du har brug for"

Tonny Læbel

Slider

Dorte Mortensen

“Jeg har en indre ro og selvsikkerhed”

Hej Bo

Jeg var til behandling hos dig i december/januar måned. Det var med en vis skepsis jeg trådte ind af døren, og håbet var meget spinkelt.
Men i guder hvor har du og din hjælp rykket mig meget. Jeg har aldrig oplevet så meget ro indeni som jeg gør nu. Det er svært at beskrive, men tænker ofte på dit pendul “symbol”, og om at man ikke skal lade følelserne styre, og at man selv kan kontrollere pendulets ud svingninger. OG DET KAN JEG NU ? Jeg har en indre ro og selvsikkerhed jeg ikke troede jeg kunne opnå – og mine omgivelser kunne mærke en forandring allerede efter 1-2 session. Selvfølgelig er jeg stadig et menneske, og ind i mellem bliver jeg ked af det, men det tillader jeg også mig selv – det SKAL der være plads til ? Jeg kan kontrollere det, og lader ikke mig hverken styre af det eller definere af det ? JEG HAR DET SÅ GODT!

Jeg ville bare sige STOR tak for din hjælp – og jeg har anbefalet Hypnose Syd til ALLE!!! ?

Med Venlig hilsen
Dorte Mortensen