"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

"Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål om hypnose og behandling, du har brug for"

Tonny Læbel

Slider

Efter 1 session forsvandt min pludselig opstået angst

Hej
Jeg er sygeplejerske og blev i oktober sygemeldt med stress men kunne ikke blive tilbudt nogen hjælp via mit arbejde og fandt positive beskrivelser omkring hypnose terapi. Kontaktede Hypnose center Syd og startede et forløb af 5 gange.

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Det gav mig en kæmpe selvindsigt i min både hvem Jeg er men også hvorfor jeg er som jeg er. Og hvad kunne jeg “skrue på” for og hjælpe mig selv.

Efter 1 session forsvandt min pludselig opstået angst. De efterflg sessioner fik jeg ryddet op indeni og rustet til og prioritere mig selv først og fik lært at sige til og fra.

Alt i alt gav mit forløb mig selvtillid og forståelse og jeg fik nogle konkrete redskaber jeg bruger i det daglige.

Efter forløbet er jeg igen retur på arbejde og lært og leve med de erfaringer mit stress forløb gav og jeg bruger de redskaber jeg fik, til at tackle ting på forkant, så jeg forhåbentlig ikke ender der igen.

Kan kun anbefale hypnose terapi hos Hypnose Syd.

Mvh kristina