Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Heidi, Lærkes mor

Lærke har sluppet angsten, sover bedre og er mere social, Heidi Lærkes mor

Hej Tonny

Jeg lovede at skrive til dig vedr. Lærke, som har gået i et forløb på 3 gange hos dig.

Lærke startede med en angst for at komme ned til hendes far, hun havde problemer socialt og havde vejrtækningsproblemer til sport.

Status er:

Jeg synes, der gik lidt tid inden effekten kom, det var ligesom om det skulle ned og vende og nu kan jeg se forbedringerne.

Lærke er hos sin far hver anden weekend, hun er ikke ked, kan godt sige hun ikke vil, men finder hurtigt løsning til, hvad der kunne være godt ved at komme derned.

Hun spiller håndbold og er ikke så meget skiftet ud, som hun plejer, hun tænker meget over hvordan hun trækker vejret, hun kan godt få lidt ondt, men så kan jeg snakke hende til ro og få vejrtrækningen på plads. Hun er endvidere begyndt til fitness i børne maskiner sammen med mormor, som træner samtidig med.

Socialt er der sket en forbedring på den front at hun er begyndt at sige mere pyt eller finde løsninger, der kan bruges i konflikter og hun kan også se, når noget går galt – så sætter hun ord på, hvad hun skulle have gjort.

Lærke har prøvet at være alene hjemme uden problemer, hvilket også var en stor faktor og hun sover godt om natten med lyset slukket.

Så alt i alt så har det været en omvæltning over noget tid og har været meget gavnligt for Lærke. Så kan kun takke for den store hjælp det har været og den ro, det har givet for Lærke og ikke mindst for mig, som har lært rigtig meget af dette forløb.

Med venlig hilsen

Heidi, Lærkes mor