"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

"Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål om hypnose og behandling, du har brug for"

Tonny Læbel

Slider

Datter 9 år led af angst, Heidi og Egon Nissen

Datter 9 år led af angst, Heidi og Egon Nissen

Hej Hypnose Syd
Da vores datter på 9 år led af angst for at sove alene i sit eget værelse, både herhjemme og hos veninder, tog vi mod til os og ringede til Hypnose Syd. Her fortalte Tonny, at netop børn var relativt nemme at få i hypnose og få fjernet den angst og hvad der måtte ligge til grund herfor. Vi aftalte et møde og vi blev meget positivt overrasket over hvor tillidsfuld Tonny blev modtaget af vores datter.Han ramte plet i første samtale og fik hende til at slappe fuldstændigt af. Han gav hende nogle redskaber, som hun skulle bruge, når hun skulle i seng og ikke kunne sove. Allerede efter 1. behandling mærkede vi en forandring og det var nu muligt for os at putte hende og hun faldt til ro og sov i mange timer, før hun kom ind til os, en kæmpe lettelse for hende selv. Efter 3 behandlinger afsluttede vi og vi kan konstatere, at vores datter nu selv går i seng til normal tid og bliver i hendes seng, uden at skulle tjekke om vi også var der. Det har også givet os mere voksen tid om aftenen og generelt mere ro på familien. Hun kommer stadig af og til ind til os sidst på natten, men det er OK for os.
Alt ialt kan vi varmt anbefale andre i samme situation at kontakte Hypnose Syd for en snak.
1000 tak for jeres hjælp.
Med venlig hilsen
Heidi og Egon Nissen