Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Hjælp til stress og depression

Hej med jer.

Jeg vil gerne komme med min anbefaling af Hypnose Syd og I må gerne offentliggøre den.

Allerede fra jeg kontaktede Hypnose-Syd pr. telefon, følte jeg mig virkelig godt taget imod. Selvom de var lige ved at skulle gå på ferie, lykkedes det alligevel at få mig presset ind, så jeg kunne få et lille boost og komme igang med at få det bedre.
Da jeg mødte op, blev jeg taget rigtig godt imod. Lone tog sig desuden god tid til at høre om og sætte sig ind i alt det, jeg går og slås med, og har brug for hjælp til at tackle. Jeg har prøvet hypnose før, for mange år siden, og der følte jeg hverken, at jeg blev snakket med eller at det virkede. Men hos Lone var det heldigvis en helt anden oplevelse. Hun forklarede, hvad der skulle ske, og hvordan det kom til at foregå.
Jeg følte virkelig, at jeg fik en dyb ro og kunne sagtens visualisere det, jeg blev bedt om. Det var som at være i en drøm, hvor man selv havde medbestemmelse. Efter hypnosen blev tingene også lige vendt en gang mere, og resten af dagen havde jeg en helt anden ro og glæde i kroppen. Normalt er jeg bare stresset, deprimeret og har intet overskud, men her kunne jeg mærke, at jeg havde lettere ved at være til.
Jeg ser frem til at komme igen næste gang og arbejde videre med at få det bedre, så jeg kan blive et gladere menneske med mere overskud.

Har I yderligere spørgsmål, skal I endelig bare kontakte mig.

De bedste hilsner

Merete Mess