Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Et trygt rum for læring og udvikling. 

Jeg har taget uddannelsen til 5. PATH hypnoterapeut og 7. path selvhypnoseinstruktør hos Tonny Læbel, Hypnose Syd.

Udover uddannelsen hos Tonny, har jeg også uddannet mig tre andre steder. Min oplevelse er, at måden der arbejdes med klienten på i 5. PATH terapien, er meget dybdegående og grundig. Man “dvæler ved detaljen” i terapien hvilket, som oftest resulterer i stor forløsning og forandring hos klienten. 5PATH terapien er opbygget meget systemisk og struktureret, hvilket giver en stor tryghed i arbejdet som terapeut og med klienterne. Under uddannelsen stilles der krav til kursisterne om et vist antal øveklienter, hvilket ligeledes vidner om seriøsitet på uddannelsen og er med til at man som nyuddannet føler sig godt rustet til, at starte op i sin egen praksis. Det er ligeledes mit indtryk, at samtlige af mine medkursister, ligesom jeg, føler sig klar, rustet til og tryg ved nu at skulle i gang med arbejdet som hypnoterapeut.
Jeg oplever uddannelsen som yderst veltilrettelagt, struktureret og professionel. Derudover er Tonny en engageret, autentisk og imødekommende underviser der, med sin erfaring, indlevelse og professionalisme formår at skabe et trygt rum for læring og udvikling.
Tonny er en fantastisk dygtig terapeut. Nærværende, rummelig, troværdig og yderst fagligt kompetent.
Uanset om dit ønske er terapi eller uddannelse, giver jeg Hypnose Syd mine bedste anbefalinger.

Hypnoseterapi er den mest dybdegående og effektive behandlingsform, jeg har prøvet.

Louise B. W. Jensen