"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

"Når vi arbejder med 5-Path hypnoterapi, arbejder vi med årsagen til problemet, ikke symptomerne"

Tonny Læbel

Tonny Læbel

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

"Det er altid vigtigt, at du som klient er tryg ved den behandler, du vælger. Derfor er det en god idé at du tillader dig selv, at stille alle de spørgsmål om hypnose og behandling, du har brug for"

Tonny Læbel

Slider

Et trygt rum for læring og udvikling. 

Jeg har taget uddannelsen til 5. PATH hypnoterapeut og 7. path selvhypnoseinstruktør hos Tonny Læbel, Hypnose Syd.

Udover uddannelsen hos Tonny, har jeg også uddannet mig tre andre steder. Min oplevelse er, at måden der arbejdes med klienten på i 5. PATH terapien, er meget dybdegående og grundig. Man “dvæler ved detaljen” i terapien hvilket, som oftest resulterer i stor forløsning og forandring hos klienten. 5PATH terapien er opbygget meget systemisk og struktureret, hvilket giver en stor tryghed i arbejdet som terapeut og med klienterne. Under uddannelsen stilles der krav til kursisterne om et vist antal øveklienter, hvilket ligeledes vidner om seriøsitet på uddannelsen og er med til at man som nyuddannet føler sig godt rustet til, at starte op i sin egen praksis. Det er ligeledes mit indtryk, at samtlige af mine medkursister, ligesom jeg, føler sig klar, rustet til og tryg ved nu at skulle i gang med arbejdet som hypnoterapeut.
Jeg oplever uddannelsen som yderst veltilrettelagt, struktureret og professionel. Derudover er Tonny en engageret, autentisk og imødekommende underviser der, med sin erfaring, indlevelse og professionalisme formår at skabe et trygt rum for læring og udvikling.
Tonny er en fantastisk dygtig terapeut. Nærværende, rummelig, troværdig og yderst fagligt kompetent.
Uanset om dit ønske er terapi eller uddannelse, giver jeg Hypnose Syd mine bedste anbefalinger.

Hypnoseterapi er den mest dybdegående og effektive behandlingsform, jeg har prøvet.

Louise B. W. Jensen