Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Sandra Heesch

“Jeg har lidt af dårligt selvværd det meste af mit liv” Sandra Heesch

Min oplevelse med Hypnose Syd

Jeg har lidt af dårligt selvværd det meste af mit liv. Mit dårlige selvværd har ført mig af mange forkerte veje, og resultatet har været utallige depressioner og deraf følgende problemer.

Jeg har tidligere været i terapi, og det har hjulpet mig meget, men jeg kunne ikke rigtigt komme videre, på trods af at jeg havde sluttet fred med min fortid. Mit selvværd var stadig dårligt og min selvtillid nærmest ikke-eksisterende.

En veninde havde prøvet hypnoterapi ved Hypnose Syd, og havde oplevet væsentlig forbedring. Hun mente det ville være brugbart for mig. Jeg havde aldrig prøvet hypnose eller lignende, men var efterhånden desperat efter at forbedre min situation.

Efter 4 gange hos Hypnose Syd er mit liv forandret! Jeg vil ikke sige, at jeg er i mål endnu, men jeg er kommet så langt, at jeg kan sige, at jeg aldrig har haft det bedre med mig selv, end jeg har nu. Nu har jeg et selvværd og et positivt syn på mig selv. Situationer, der før ville have fået mig helt ned med flaget, er nu bare mindre bump i vejen. Jeg har en styrke, som aldrig før, og jeg er blevet stærk nok til at kunne kæmpe de kampe, der er nødvendige, for at jeg får det (endnu) bedre.

Selve hypnosesessionerne er behagelig og med god stemning. Der er en behagelig fortrolighed, der gør det så meget nemmere at slappe af og være 100% til stede. Jeg har aldrig følt mig ubehageligt til mode eller utryg – tværtimod.

Jeg vil varmt anbefale hypnoseterapi! Uanset hvilke ting, du døjer med, så er der hjælp at hente hos Tonny og Hypnose Syd.

Sandra Heesch