Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Søvn problemer

Søvn problemer

Hej Hypnose Syd
Jeg vil gerne fortælle lidt om mine oplevelser hos Hypnose Syd.
Jeg opsøgte jer, fordi jeg havde meget svært ved at falde i søvn om aftenen – tit lå jeg vågen det meste af natten og enkelte gange hele natten, og kunne først falde i søvn ved 5-6-tiden dagen efter. Det betød selvfølgelig at jeg konstant følte mig træt og udbrændt.
Jeg bookede 4 tider hos jer og startede behandlingen i januar 2023 hos Lajla. Jeg må sige, at det var en uforglemmelig oplevelse. Jeg opfatter Laila som en meget varm og empatisk person, som i den grad forstod mine problemer og forsøge på alle måder at hjælpe mig.

Årsagen til problemet

Under den sidste behandling lykkedes det os at finde frem til det, der nok er mit egentlige problem, nemlig en frygt for ikke at vågne op efter en operation for en tumor i hjernen. Ved hjælp af dybe samtaler under vejs, hvor også min mand deltog og hynose behandlingerne, er min tilstand og dermed min livskvalitet blevet klart forbedret. Jeg føler mig med andre ord som et helt nyt menneske.
Ifølge min mand er jeg blevet betydelig mere rolig og afslappet, og selvfølgelig i bedre humør, fordi jeg ikke er træt dagen lang. Han bruger ind i mellem stadig ideen med at “parkere” problemer på p-pladsen, så de kommer ud af min hjerne og ikke konstant plager mig.
Jeg føler faktisk, at jeres behandling/undervisning fint kunne bruges f.eks. i skoler og på arbejdspladser.
Jeg er ikke 100% “normal” endnu, men forsøger hele tiden at forbedre min tilstand. Jeg bruger mange af de værktøjer som jeg sammen med min mand fik af Laila. Jeg ser derfor også frem til en opfølgende behandling, som er aftalt til april 2023.
Med venlig hilsen
Ana Hansen
Kirkegårdsvej 19
6300 Gråsten
Har du svært ved at falde i søvn, så læs mere om afhjælpning af søvn problemer her
Mere generelt om søvn problemer læs mere hos Radiodoktoren Carsten Vang Hansen her.