Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Bedre rustet til at klare fantomsmerter

Tak for sidst. Jeg vil bare lige fortælle dig, at jeg er overbevist om at jeg nu kan få mig i selvhypnose.

I går blev jeg udsat for den ultimative test. Jeg skulle lokalbedøves omkring endetarmsåbningen for at få fjernet en lille hudlap. Ikke noget alvorligt indgreb men læge og sygeplejerskerne pointerede over for mig, at lokalbedøvelsen ville gøre meget meget ondt, idet området er følsomt.

Jeg bad om lidt tid og ro til at “gå ind i mig selv” og det havde stor effekt. Jeg var helt afslappet og da han stak (flere gange) kunne det næsten ikke mærkes. (niv. 1-2 på 10 skalaen) :-).

Både læge og de to sygeplejesker var noget forbløffe,t da de normalt oplever deres patienter reagere meget kraftigt på smerten når lokalbedøvelsen lægges.

Det var en meget voldsom oplevelse for mig (i positiv henseende) og jeg er overbevist om, at jeg nu har bedre mulighed for at klare mine fantomsmerter i benet, næste gang de er på vej. \o/

Jeg vil gerne sige dig tak både for at have lært mig selvhypnose men også for din hjælp ved alle de andre emner vi har drøftet. Jeg er helt klart blevet opmærksom på nogle ting om mig selv nu og er bedre rustet til at møde udfordringerne.

Jeg vil gerne forblive anonym 🙂