Tove

Tove Risbjerg

Du bliver mødt med omsorg og forståelse.
Din tillid til terapeuten gør, at hypnosens effekt bliver succesfuld, og du opnår varig forandring.

Tove

Tove Risbjerg

"Hypnose er den terapiform, med størst succesrate og færreste behandlinger. Omkring 93 % får deres fulde forandring efter blot 3-5 behandlinger"

Ditte Marie

Jeg startede til hypnose, fordi jeg havde nogle problemer jeg ikke selv kunne finde ud af at løse. Nogle af vores venner anbefalede Hypnose Syd.

Jeg havde spiseforstyrelser, meget lav selvtillid, jeg fik mange angstanfald, jeg troede altid at alle hadede mig, jeg kunne næsten aldrig se det gode i ting, jeg var altid bange, og ja, jeg havde det bare generelt meget dårligt.

Inden jeg besluttede mig for om det var noget jeg ville, skulle min mor og jeg hen og snakke med Tonny (ham som hypnotiserede mig), for at høre hvad hypnose var og for at vide, hvad jeg sagde ja eller nej til. Efter jeg havde hørt alt det og fået snakket ordentligt med Tonny, fik jeg tillid til ham og vidste det var det, jeg ville.

Efter at have været i hypnose første gang, kunne jeg allerede der mærke en forskel. Jeg havde fx ikke lyst til at sulte mig selv, når jeg blev ked af det længere og jeg tog ikke tingene så hårdt til mig. Efter anden gang fik jeg det endnu bedre, og mine venner begyndte også at bemærke at jeg var mere snaksaglig end jeg plejede at være, og det var jo en god ting. Efter den tredie gang kunne jeg virkelig mærke forskel, jeg blev mere sikker i mig selv, jeg kunne overskue mere og så fik jeg også flere venner, fordi jeg ligesom spredte en positiv energi, hvilket gjorde at flere ville snakke med mig og jeg har fået at vide af mange, at jeg har ændret mig og blevet mere positiv, beslutsom (altså holde fast i det jeg vil) og blevet mere moden og ikke så bange for at prøve ting af og det kan jeg ihverfald også mærke selv.

Kort sagt kan jeg begynde at se mig selv som smuk. Der er selvfølgelig også nogle ting jeg skal arbejde med for at få det endnu bedre, men det går ihverfald den helt rigtige vej. Jeg mangler lige et par gange mere, så er jeg i mål !

Mine bedste anbefalinger til Hypnose Syd